Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Διαβάσαμε κατά τύχη μια..παλιά είδηση, και ξεραθήκαμε στα γέλια



Tο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, την ΕΜΑΚ και το Δασοφυλακείο επισκέφτηκε ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.
Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στα Σώματα Ασφαλείας και κατατέθηκαν προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα τους.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε το ζήτημα της υλικοτεχνικής υποδομής και του εξοπλισμού, καθώς και των στοχευμένων παρεμβάσεων για την ενίσχυση τους, ιδιαίτερα για το Δασοφυλάκειο, του οποίου η δράση εξυπηρετεί εκτείνεται σε πολλές δύσβατες περιοχές.
Η πληροφόρηση για την προσωπική επιτυχία του Προϊσταμένου της Δασοφυλακής, κ. Εμμανουήλ Καλοκύρη, ο οποίος πέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι πλέον φοιτητής, προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση και χαροποίησε τον κ. Σενετάκη.
Ο βουλευτής τόνισε πως τέτοιες προσπάθειες αξίζουν συγχαρητηρίων και πρέπει να επιβραβεύονται με κίνητρα και διευκολύνσεις από την Πολιτεία.

Το ωραίο είναι ενώ πέρασε  ο..ΚΑΛΟΚΥΡΗΣ  στο ΤΕΙ του ΜΕΣΟΛΟΓΓΕΙΟΥ   δεν μπόρεσε να σπουδάσει, λόγω ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων αφού  σπουδάζουν  και τα  τρία  παιδιά του  που είναι και αυτά φοιτητές ,και  κατόπιν δίκαιου αιτηματός του, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ για αντίστοιχη σχολή στο Ηράκλειο διοτι ειναι ...δημοσιος υπαλληλος. 

Πάντως έμεινε η …χαροποίηση του ΣΕΝΕΤΑΚΗ.

Από κίνητρα δε η πολιτεία…. άλλο τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...