Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Για σιγά ρε παιδιά .Εάν δεν βολέψεις την …συν..τροφό σου ,ποιον θα βολέψεις; Tον ..κουμπάρο;



Καθηγήτρια Πανεπιστημίου γίνεται η σύν..τροφός του πρωθυπουργού, Μπ. Μπαζιάνα
Καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα γίνει η σύντροφος του πρωθυπουργού, Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα.
O πρύτανης του πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, λέγοντας πως «η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτησή της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία…
Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει, καθώς πράγματι διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα», ανέφερε ο πρύτανης.
Η Περιστέρα Μπαζιάνα σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο και παρέμεινε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, συμμετέχοντας σε ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη εφαρμογής τηλεϊατρικής του ΟΤΕ και ξεκινώντας διδακτορική διατριβή.
Υπενθυμίζουμε για τη Νατάσα Παζαίτη Καραμανλή (5 Νοεμβρίου 2008)
Άλλοι τρώνε τα καλύτερα τους χρόνια για να μπουν σε μια σχολή, να μπουν σε ένα μεταπτυχιακό έπειτα και άλλοι απλά μπορούν και τάζουν και κάνουν άλλους μάγκες. Έτσι είναι το σύστημα εδώ. Δεν κάνεις προσπάθεια, κάνεις απλά PR! Αλήθεια πόσοι από εσάς έχετε προσπαθήσει να μπείτε σε κάποιο μεταπτυχιακό και απλά δεν μπορέσατε ποτέ; Φίλοι-φίλων, συγγενείς καθηγητών, κόρες πολιτικών τρώνε κάθε χρόνο όλες μα όλες τις θέσεις (μερικές φορές μάλιστα δεν φτάνουν οι θέσεις και ξαφνικά προκύπτουν ισοβαθμίες και περνάνε όλοι τους!!).
Γιατί;;; Γιατί απλά μπορούν και το κάνουν. Ένα πολύ τρανταχτό παράδειγμα είναι η πρώτη κυρία της χώρας μας που από νηπιαγωγός κατάφερε να μπει μέσα στα χειρουργεία, πάντως όλοι τα ξέρουμε αλλά ποτέ δεν μιλάμε.
Λοιπόν έχουμε και λέμε και τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας:
1998: Αποφασίζει από νηπιαγωγός η Νατάσσα να γίνει γιατρός.
2004: Τελευταία εξεταστική (μέσα στη προεκλογική περίοδο) δίνει (;;;) και περνά 14 μαθήματα μαζί.
2004: Στις προφορικές εξετάσεις της ίδιας εξεταστικής έμπαινε μόνη να δώσει όταν οι άλλοι έμπαιναν πέντε – πέντε.
2002: Έγινε διδάκτωρ Ιατρικής (δηλαδή πριν πάρει το πτυχίο Ιατρικής).
Δηλαδή με λίγα λόγια έχουμε και λέμε:
- Η καθηγήτρια Ιατρικής (που πέρασε τη διατριβή της) έγινε Πρόεδρος Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και ο γιος της υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ο.Π.Α.Π. με μηνιαίο μισθό 24,000 € (και 500,000+ €)!
- Ο φιλόλογος της στο Λύκειο στη Θεσσαλονίκη έγινε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείο Πολιτισμού, το όνομά του; Χρήστος Ζαχόπουλος!
Αυτά λοιπόν για την Νατάσα γιατί κάποιοι νομίζουν πως μας κοροϊδεύουν. Κατάφερε να μπει Ιατρική, να κάνει τα δίδυμα, να πάει Βοστώνη, να περνάει όλα τα μαθήματα καθώς συνόδευε τον Κώστα; Φίλοι μου οι νέοι έχουν όνειρα και εσείς με κάτι τέτοια τους τα γκρεμίζετε καθημερινά. Μόνο ντροπή, τίποτα περισσότερο.
Α! Και μία ερώτηση. Τα λεφτά από την «Ανέμη» που ήσουν και Πρόεδρος Νατάσσα που πήγαν;;; Το καταστατικό που είναι;;; Υπήρχε;;; Υπάρχει;;; Το Υπουργείο Πολιτισμού τι ρόλο έπαιξε τότε;
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται Καθηγήτρια Πανεπιστημίου,απλά είναι μια απόσπαση Καθηγητών Πληροφορικής όπως ειναι η ίδια της στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ)

Λογικά(? θα φανεί) δεν θα έχει διδακτικά αλλά εργαστηριακά/διοικητικά καθήκοντα όπως έχουν όλοι όσοι αποσπώνται με αυτον τον τρόπο
Βέβαια είναι μια απόσπαση που γίνεται δύσκολα και προφανώς την βόλεψε ο Αλέξης...


www.ece.ntua.gr
http://www.makeleio.gr/?p=425882

Μόλις μία μέρα πριν από την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε υποβάλει ήδη την παραίτησή του, ο τέως –πλέον- αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, ελάχιστες ώρες προτού αποχωρήσει από τη θέση του, φρόντισε να υπογράψει τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών Π.Ε. στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για το επόμενο σχολικό έτος. Και, ως εκ θαύματος, στις δύο λίστες με τους συνολικά 82 καθηγητές περιλαμβάνεται και η κυρία Μπαζιάνα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...