Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Tην έχει στο αίμα του την..παραφύση συνουσία με το μαύρο, ο Αλέξης.



Αλλιώς δεν εξηγείτε η γραμμή που έχει δοθεί για στήριξη στον Καμμένο από ολους, που κατά την γνώμη τους δεν εκπροσωπεί το «μαύρο κατεστημένο» λες και πρόεκυψε από παρθενογένεση, αλλά τον…. προοδευτισμό. Έχει χάσει το νόημα και τον δρόμο της η πολιτική. Πάντως εμείς τον ευχαριστούμε για τον διασυρμό που έχει κάνει σε ότι αριστερό. Με τέτοιο μαύρο εκπρόσωπο της αριστεράς, δηλώνουμε… δεξιοί.

Δείτε τι δήλωσε Στο ΧΩΝΙ  λίγο πριν μιλήσει ο ελληνικός λαός:

"Η εκστρατεία της αριστερής παρένθεσης άρχισε από την πρώτη στιγμή που η Αριστερά αναδείχτηκε στην κυβέρνηση με την ψήφο του λαού. Οι πιο στυγνοί από τους δανειστές, τα κυκλώματα της διαπλοκής και της διαφθοράς, και το παλιό πολιτικό κατεστημένο, έσπευσαν να συμπήξουν ένα άτυπο αλλά υπαρκτό "μαύρο μέτωπο" για να ανατρέψουν την κυβέρνηση.
Η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ και των συμμάχων της ήταν συνέχεια αυτής της προσπάθειας. Προσπάθησαν να δυσφημίσουν τη σκληρή διαπραγμάτευση, να μηδενίσουν την αντίσταση του ΣΥΡΙΖΑ στους δανειστές, να διαβάλουν το δημοψήφισμα. Να δείξουν ότι η αντίσταση που εμείς εκπροσωπούμε είναι επιζήμια, και η υποταγή που αυτοί εκπροσωπούν είναι ο μόνος δρόμος.
Δεν επιδιώκουν απλώς να κλείσουν την "αριστερή παρένθεση". Επιδιώκουν να κλείσουν ξανά τον ελληνικό λαό στα τείχη της φαυλότητας, των κυκλωμάτων, της διαπλοκής, της ανάδειξης της θέλησης των δανειστών σε υπέρτατο νόμο.
Να σβήσουν την ελπίδα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας, ότι τα πράγματα όχι μόνο πρέπει, αλλά και μπορούν να αλλάξουν.
Αυτό ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να το επιτρέψει. Με την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ θα ανατρέψει τα σχέδια για μια Ελλάδα-Καθαρτήριο της ΝΔ και της παλιάς φαυλότητας.
Γιατί χρειαζόμαστε ανόρθωση της κοινωνίας και της Ελλάδας, κι όχι παλινόρθωση των φαύλων".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...