Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

O παλιοκαριόλης ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ δεν ξέρει ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο;



Να ψηφίσετε αυτόν τον άθλιο που ξεκίνησε τα παράνομα, αντιδημοκρατικά, και αντισυνταγματικά πριν ακόμη μπει στην βουλή. Μιλάμε για τον ακατονόμαστο ΛΕΒΕΝΤΗ, που σου λέει γιατί το έστησα το μαγαζί και το διατηρώ τόσα χρόνια ; Για να τα αρπάξω από όπου μπορώ να βγάλω τα σπασμένα της εικοσαετίας. Θα του δώσουν οι εργολαβοδιαπλεκομενοι λεφτά για να περάσει τις “επιθυμίες” τους και θα πει ΟΧΙ; Eδω θέλει να πάρει και τα λεφτά των βουλευτών που μπορεί να βγάλει ο αρχιλήσταρχος.  
 Ε ρε γλέντια ...όταν εκλεγούν αυτοί που θα βγουν και ανεξαρτητοποιούνται ένας ένας και μείνει με  τις δηλώσεις στο χέρι .
Νικόλαος Γ. Γεωργίου Υποψήφιος Βουλευτής Αττικής με την Ένωση Κεντρώων

Κατέθεσα στο κόμμα, υπεύθυνη δήλωση με την οποία δεσμεύομαι να διαθέσω το σύνολο της βουλευτικής μου αποζημίωσης, σε περίπτωση εκλογής μου, μέσω της διαδικασίας που τηρείται στο κόμμα της Ενώσεως Κεντρώων και υποχρεώνει τους βουλευτές του κόμματος να παραιτούνται κάθε 6 μήνες χάριν του επομένου, μέσω των λιστών, εξ ολοκλήρου στο κόμμα. Επίσης δηλώνω πως δεν θα κάνω χρήση κανενός βουλευτικού προνομίου, συμβάλλοντας σε ότι με αφορά, στην εξυγίανση της πολιτικής ζωής και του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.
http://www.press-gr.com/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...