Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η πολιτική αντικαταστάθηκε από την γερμανοτσολιαδική



Oταν στέλνουν τον γελοίο Λεβέντη στην βουλή, και στο σπίτι τους, τους πολλά πολιτικά όντα όπως π.χ Λαφαζανη ,Κωνσταντοπούλου κ.α , τι περιμένεις ;  Όταν πανηγυρίζει ο Καμένος για νίκη που του την έδωσε ο Καρατζαφέρης αφού απείχε από τις εκλογές και όλα τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του πήγαν ομαδικώς σε αυτόν, τι να πεις. Ας αφήσουμε στην άκρη το ξεδιάντροπο  σπρώξιμο που του έγινε, για να δειχτεί τάχα πως  δεν καίγονται τα μνημονιακά δεκανίκια, και έτσι να φύγει  ο φόβος για αυτή την πράξη- τακτική τους.
Όταν δεν στέλνουν φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες όλα τα πλυντήρια εγκεφάλων τις  γνωστές δημο(σ)κοπικες εταιρίες που έναντι αδρής αμοιβής παραπληροφορούσαν τους ψηφοφόρους διαμορφώνοντας τάσεις τι θέλουμε; Δικαιοσύνη και δημοκρατία;
Από χθες ακούμε  διάφορες δικαιολογίες από τους υπεύθυνους των εταιρειών που είναι ποιο αστείες από τις μετρήσεις τους. . Άλλοι λένε ότι τελικά δεν φταίει το δείγμα αλλά ο τρόπος που το αναλύουν, άλλοι λένε ότι δεν έπεσαν και τόσο έξω γιατί είχαν δώσει πολύ μεγάλο εύρος στα ποσοστά των προβλέψεων τους και φυσικά υπάρχουν και οι πιο προκλητικοί που κατηγορούν για όλα τους... πολίτες που ψεύδονται.  
Οι μόνιμοι χειροκροτητές  πανηγυρίζουν για την μεγάλη νίκη του Τσιπρα που έχασε μέσα σε έξη μήνες 300.000 ψηφοφόρους. Αυτό και αν είναι νίκη. Μάλλον θα έπρεπε να πανηγυρίζει για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία μέσω αυτού ,διότι το ενενήντα τοις εκατό των στελεχών του, είναι μεταπηδήσαντες εγκαίρως ΠΑΣΟΚΑΤΖΉΔΕΣ .
Ο Σόιμπλε με την λοιπή τοκογλυφική συμμορία θα ανοίγουν Σαμπάνιες για να γιορτάσουν την ηλιθιότητα των ελλήνων που έγιναν σε ένα μήνα σούπερ μνημονιακοί,  θυμίζοντας το σφάξε με Αγα ν΄αγιάσω.
Οι μνημονιακές δυνάμεις στο νέο κοινοβούλιο, μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, αγγίζουν τα ποσοστά του 80%, αφού αυτή τη φορά πολλοί από αυτούς που είπαν ΟΧΙ δεν πήγαν καν να ψηφίσουν , και κάθισαν στα σπίτια τους .Γι αυτο και το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής όλων των εποχών .Και όσοι όμως πήγαν να ψηφίσουν, να μην είναι καθόλου σίγουροι ότι καταμετρήθηκε η ψήφος τους. Και γνωρίζουμε πολύ καλά τι λέμε. Όλη η υπόθεση ΕΚΛΟΓΕΣ , είναι μια μαϊμού διαδικασία, και ασφαλώς εν γνώσει των συμμετεχόντων πολιτικών κομμάτων , που ξέρουν μέχρι που μπορούν να απλώσουν το …χέρι τους, και ποτέ θα είναι η σειρά τους για άνοδο η … κάθοδο.

Εμείς θα συνιστούσαμε διότι ξέρουμε τι λέμε στην Κωνσταντοπούλου,  εάν φορά παντελόνια να ζητήσει επανέλεγχο πανελλαδικά σε όσα τμήματα δεν είχε δικό της εκλογικό αντιπρόσωπο, των άκυρων ψηφοδελτίων . ΕΧΕΙ τα κότσια;  Τότε θα ξεβράκωνε όλο το σύστημα.       









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...