Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Θα ψηφίσετε αυτόν τον θεοπάλαβο;





Το έτερο θεοπάλαβο δεκανίκι ο Χαμμένος μετά το τέλος της αποψινής συγκέντρωσης του στην Πάτρα  έψαχνε, και ακούστηκε δυνατά στα μικρόφωνα, «που είναι το… μωρό» για να βγάλει φωτογραφίες και να δείξει …πόσο τα αγαπά.
Ρε πούστη έχουμε μπλέξει άσχημα με δαύτους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και όμως…ΑΥΤΟΣ ο τύπος θέλει να μπει στη Βουλή!! Δείτε την απίστευτη ΓΚΑΦΑ του Β.ΛΕΒΕΝΤΗ, που κυριολεκτικά…μπέρδεψε στα μπούτια του!!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ήταν… καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Και ο παρουσιαστής περίμενε, περίμενε, περίμενε, ώσπου ο καλεσμένος εμφανίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή… Τι είχε συμβεί

Ο Βασίλης Λεβέντης μπερδεύτηκε, όπως φάνηκε κι αντί να πάρει ταξί για το κανάλι του Αμαρουσίου, έφτασε στο Πικέρμι στα στούντιο του Alpha, όπου και ζητούσε τον Γιώργο Παπαδάκη.

Εκεί όμως του εξήγησαν ότι έχει κάνει λάθος και ότι είχε… μπερδέψει τα κανάλια μεταξύ τους. Με τα λεπτά να περνούν, ο Βασίλης Λεβέντης έκανε πραγματικό ράλι προκειμένου να φθάσει εγκαίρως και να μη “στήσει” τον παρουσιαστή και την εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος. Πραγματικά έφθασε στο νήμα και βγήκε “αέρα” χωρίς κανείς τελικά να καταλάβει το παραμικρό.

http://www.makeleio.gr/?p=436639

Ανώνυμος είπε...

Και όμως τον "ψήφισαν"...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...