Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ρε Παλιογαλότσα , όταν απολαμβάνεις τα καλά των κλεμμένων τι είσαι;



Τον λογαριασμό βεβαίως τον πλήρωσε ο ραγιάς, όπως και όλα τα υπόλοιπα θαλασσοδάνεια.
Στην καταγγελία γινόταν λόγος και για ενεργό εμπλοκή Μεϊμαράκη, με τα λεφτά να βγαίνουν εκτός Ελλάδος. Η έρευνα της δικαιοσύνης του Σαμαρά βεβαίως, δεν βρήκε κάτι επιβαρυντικό για τον κύριο Μεϊμαράκη. Δεν είχε βρει ούτε και για τον Γιάννο, τον Άκη, τον Μαντέλη, τον Σμπώκο, κλπ κλπ, μέχρις ότου άνοιξαν οι παρένθετοι λογαριασμοί στην Ελβετία. Αυτοί με τις «μπροστάντζες». Φυσικά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον κύριο Μεϊμαράκη την παρούσα στιγμή. Αυτό όμως που είναι αδιαμφισβήτητο, είναι πως ο κύριος Μεϊμαράκης γλεντούσε με τον κουμπάρο και την κουμπάρα του, στην υγειά των κορόιδων που πλήρωσαν τα …γλέντια τους. Όλων εμάς που πληρώσαμε τον λογαριασμό για τα θαλασσοδάνεια Καρούζου.
Παρόλα αυτά, την ώρα που η συμμορία Σαμαρά οδηγούσε φτωχούς (πραγματικά) ανθρώπους στην φυλακή, η κυρία κουμπάρα είναι σήμερα «ελεύθερο πουλί». Και περιμένει την δίκη της που θα γίνει πάλι με χρόνια με καιρούς.
Όσον αφορά την βίλα που περιγράφει το πρωτοσέλιδο, δεν σημαίνει οτι ο κύριος Μεϊμαράκης είναι κλέφτης. «Μάγκας» είναι, κατά τον κώδικα αξιών της εποχής Σημίτη.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...