Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Μας δουλεύεις ρε ΛΑΦΑΖΆΝΗ;



Στον Άρειο Πάγο προσέφυγε η Λαϊκή Ενότητα ζητώντας επανακαταμέτρηση των ψήφων των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή, αφού έλαβε 2,86% και συγκεκριμένα 155.242 ψήφους.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΛΑΕ «είθισται η διενέργεια
δειγματοληπτικού ελέγχου κατά τη μετεκλογική περίοδο από υποψηφίους, κόμματα ή και εκλογείς». Στο πλαίσιο αυτό, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία περί Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (άρθρο 25), υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας κατέθεσαν στα αρμόδια Πρωτοδικεία αίτημα διενέργειας δειγματοληπτικού ελέγχου για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις στους εξής Δήμους: Αθηνών, Περιστερίου, Αχαρνών και Νίκαιας και αναμένεται απάντηση στο αίτημά τους.

Γιατί μόνο σε τέσσερις δήμους και όχι πανελλαδικά, φοβάσαι τους Εβραίους ; Εμείς είμαστε σίγουροι ότι σε πετσόκοψαν, και μάλιστα άγρια .  H νοθεία ξεκινά από το τελευταίο χωριό και φτάνει στο κέντρο. Εμείς το είχαμε πει .Όσοι δεν έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους την έχουν βάψει. Στην καταμέτρηση γίνετε το κόλπο γκρόσο με τα άκυρα από τους εκπροσώπους των μεγάλων . Για παράδειγμα μια φορά μια αγριοπουτάνα μεγάλου κόμματος έβαζε τα δάχτυλα στο κραγιόν των χειλιών της, και πασαλείβε μετά τα ψηφοδέλτια βγάζοντας τα άκυρα. Ένα άλλος καριόλης είχε κολλήσει την μύτη του στυλό στο δάχτυλο του, και τα σημάδευε, βγάζοντας τα άκυρα.
  Άσε που άλλα στέλνουν και άλλα περνούν στα κομπιούτερ. Όποιος τολμήσει να καταγγείλει και να ζητήσει έρευνα για την εβραϊκή , Singular Logic,  εξαφανίζεται πολιτικά.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...