Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Το θέμα δεν έγκειται στο ποια είναι η Γερμανία , αλλά στο ποιοι είναι οι ακρέμαστοι… γερμανόδουλοι που μας κυβερνούν .



Το ποια είναι η Γερμανία ξέρουμε .Είναι η συνεχεία του τρίτου ραϊχ που δεν έθεσε τα… όπλα παρά πόδας. Απλά άλλαξε τακτική .  
"Ποια είναι η Γερμανία που τολμούσε να κρίνει την Ελλάδα τόσα χρόνια" είναι το νόημα της ευρηματικής γελοιογραφίας που ανάρτησαν οι New York Times στην οποία φαίνεται ένας ρακένδυτος πλέον Έλληνας με το ποδήλατό του να τον προσπερνάει ένα μοντέλο της VW το οποίο μεταφέρει την Γερμανίδα καγκελάριο Α.Μέρκελ και να αναρωτιέται φωναχτά:
"Έτσι λοιπόν κλέβατε και λέγατε ψέματα και η Ευρώπη θα πληρώσει το τίμημα";
Πρόκειται για την αντιστροφή του επαίσχυντου κατηγορητηρίου που ο Β.Σόιμπλε και η παρέα του εκτόξευε κατά όλων των Ελλήνων επί πέντε χρόνια για να τους πείσει ότι όντως είναι διεφθαρμένοι και κακοί και πρέπει να τιμωρηθούν χωρίς να βγάλουν... άχνα και προπαντός χωρίς αντίσταση.
Άλλωστε αυτό μας διαμήνυσε ο Β.Σόιμπλε εκβιάζοντας την χώρα με τα capital controls, "Resistance is futile" (η αντίσταση είναι μάταιη) όπως έλεγε η φυλή των Borg στο πασίγνωστο Star Trek.
O B.Σόιμπλε και η παρέα του μας έλεγε συνεχώς «μας εξαπατήσατε, πρέπει να πληρώσετε»... τώρα "Χερ" Σόιμπλε που το ίδιο κάνατε και εσείς, τι θα κάνετε ως χώρα; Θα πληρώσετε; Θα αυτομαστιγωθείτε; Θα πιείτε το "κώνειο" της τιμωρίας σας σιωπηλά χωρίς κραυγές και αντιστάσεις ή θα πρέπει να το πάρετε με το ζόρι "kicking and screaming";


 
Αποκάλυψη: Η γερμανοκρατουμενη Κομισιόν γνώριζε δύο χρόνια πριν για την τεχνολογία παραπλάνησης των τεστ ρύπων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...