Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Εκτελώντας αυστηρά τις οδηγίες …. Λαλιώτη.



«Η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση τετραετίας, μία σταθερή κυβέρνηση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, που στήριξαν και το προηγούμενο διάστημα τη χώρα», λέγοντας ΝΑΙ σε όλα  δήλωσε η Φώφη από το Ρέθυμνο, όπου βρέθηκε το απόγευμα για να απευθύνει κάλεσμα ενότητας των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
 Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τα γραφεία της αντιπεριφέρειας, όπου συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιονή, δημάρχους του Ρεθύμνου και στελέχη της αυτοδιοίκησης, στέλνοντας το μήνυμα , όπως είπε, πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι ο καταλύτης της συνεργασίας και ο εγγυητής της σταθερότητας σε μία περίοδο δύσκολη, περίοδο όπου το ΠΑΣΟΚ ξαναχτίζει τη δύναμή του: «Είμαστε η κρίσιμη, χρήσιμη, ευρωπαϊκή, δημιουργική δύναμη. Χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί να είναι η τρίτη δύναμη… μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του ΛΑΛΙΩΤΗ αφού μυριστήκαν χοντρά φαγοπότια όπως παλιά. Ο Λαλιώτης εξάλλου είναι ο βασιλιάς σε τέτοια κόλπα .
Το σίγουρο πάντως μέχρι στιγμής είναι ότι οι δυο δήθεν μεγάλοι θα είναι κάτω από 30% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σίγουρη τρίτη κοντά στο  9%, και τουλάχιστον οκτώ κόμματα στην βουλή ,κάτι που θα γίνει ο εφιάλτης της διαπλοκής, διότι θα πρέπει να μιζάρει πολλούς για να περάσει κάτι.

Γιατί επιμένουν στην παραφύση …συνουσία;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...