Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Τον στοχοποίησαν …μια χαρά.



Για να ξέρουν οι τρομοκράτες ποιος τους χάλασε την δουλειά. Από εδώ και πέρα θα περάσει ζωή… ρόδινη. Έβαλαν και την Φώτο του, για να μην κάνουν λάθος οι μελλοντικοί  εκτελεστές του. Ααα έχει και παιδάκι. Σχολείο πάει ; Σε ποιο; πόσο ηλίθιοι είναι.

Ο ένας από τους δύο Αμερικανούς στρατιώτες που έδωσαν μάχη σώμα με σώμα προκειμένου να αφοπλίσουν τον Μαροκινό τρομοκράτη, σώζοντας τους 554 επιβάτες της γαλλικής υπερταχείας είναι ελληνικής καταγωγής.

Ο 22χρονος Άλεξ Σκαρλάτος από το Όρεγκον υπηρετεί στην Αμερικανική Εθνοφρουρά και όπως δήλωσε, μαζί με τον φίλο του Σπένσερ, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να αφοπλίσουν τον βαριά οπλισμένο άνδρα.

Χρειάστηκε να τρέξουν περίπου δέκα μέτρα όταν υποψιάστηκαν -ακούγοντας ήχους από την τουαλέτα όπου βρισκόταν ο τρομοκράτης- ότι οπλίζει το καλάσνικοφ, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι, ο Σπένσερ ήταν εκείνος που κινδύνευσε περισσότερο.
Ο Άλεξ γύρισε μόλις πριν έναν μήνα από το Αφγανιστάν. Στο τρένο βρισκόταν ως επιβάτης. «Ήταν οι διακοπές μου, η άδεια μου από το Αφγανιστάν» είπε.
Αμέσως μετά το γεγονός, ο Άλεξ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους γονείς του, Μανώλη και Κάρεν Σκαρλάτος.
 Η τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε χθες, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα στην υπερταχεία Thallys στην οποία επέβαιναν 554 επιβάτες, τραυματίζοντας δύο Αμερικανούς στρατιώτες, οι οποίοι έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν.
Το τρένο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άμστερνταμ - Παρίσικαι έκανε αναγκαστική στάση κοντά στο Αράς, στη βόρεια Γαλλία.
Ο ύποπτος, που έχει συλληφθεί, είναι ένας 26χρονος άνδρας Μαροκινός ή μαροκινής καταγωγής σε βάρος του οποίου φέρεται ότι διεξαγόταν έρευνα από τις υπηρεσίες πληροφοριών.Μέχρι στιγμής πάντως η ταυτότητα του άνδρα αυτού δεν έχει επιβεβαιωθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...