Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Δούρειος Ίππος των τοκογλύφων ο Τσίπρας. Όλο το παιχνίδι ήταν στημένο. Περαστικά μας.






Εμείς το γράψαμε εδώ Με το αίτημα της κυβέρνησης στον ΕΜΣ για νέα χρηματοδότηση, η Ελλάδα πετιέται στον σκουπιδοφάγο.

Όλο το παιχνίδι με την καθυστέρηση της συμφωνίας από τον Φεβρουάριο, το κλείσιμο των τραπεζών, το δημοψήφισμα ,κ.α ήταν στημένα για αποπροσανατολισμό των ιθαγενών . Εάν βάλει την υπογραφή αντίο Ελλάδα.. Το μπάσιμο της χώρας από τον Τζεφρυ στο Δ.Ν.Τ ήταν …είσοδο στο …παιδικό λούνα πάρκ. Τώρα μπαίνουμε σε πραγματικό… τζουρασικ πάρκ.   

 Αλλά τους κουφούς φραπεδόμαγκες, πως μπορείς να τους ξεσηκώσεις;   

"Μέλη του European Stability Mechanism - ESM υποχρεώνονται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ να καταβάλουν σε κάθε ζήτηση οποιοδήποτε κεφάλαιο τους ζητηθεί εντός επτά ημερών από την παραλαβή της εν λόγω ζήτησης"



 

Το πρώτο βήμα που έκανε η κυβέρνηση ήταν να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έναν τύπο ο οποίος παριστάνει το συνταγματολόγο και είχε δηλώσει πως με τη κυβέρνηση Παπαδήμου, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ παραβίασαν το Σύνταγμα για να σώσουν τη χώρα! Ο συγκεκριμένος άνθρωπος αποτελεί για τους κυρίαρχους κύκλους εγγύηση, ότι η χώρα θα παραμείνει με κάθε μέσο (πολιτικό, ή μη) στο μπουντρούμι των οικονομικών δολοφόνων της ΕΕ.  

Το δεύτερο βήμα ήταν να προχωρήσει σε «κομπρεμί» με τους νταβατζήδες της χώρας (θυμηθείτε, ότι στις 22 Απρίλη το πρωί ο Λεωνίδας Μπόμπολας συνελήφθη για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας υπεγράφη η ανανέωση της σύμβασης μεταξύ τού Δημοσίου και του ΑΚΤΩΡΑ για την Εγνατία Οδό). Το τρίτο (και τελευταίο) βήμα της κυβέρνησης, η ανοχή της (αν όχι η συγκατάθεσή της) στο κλείσιμο των τραπεζών. Όταν σχεδιάζεις την προκήρυξη δημοψηφίσματος και δεν αναμένεις ότι θα σου κλείσουν την κάνουλα του χρήματος από ΕΚΤ μεριά (ώστε να λάβεις τα μέτρα σου), τότε είσαι, είτε ηλίθιος, είτε συμμέτοχος.

Ο στόχος των παραπάνω βημάτων ήταν διπλός: Αφενός η μηντιακή ισοπέδωση κάθε διαφορετικής φωνής μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ κι αφετέρου η τρομοκράτηση (μηντιακή τε και οικονομική) του λαού, ώστε να προκύψει ένα ισχνό και καχεκτικό ΟΧΙ, το οποίο θα έλυνε τα χέρια του Τσίπρα, ως προς την υπογραφή του 3ου και χειρότερου μνημονίου («αφού δεν ψηφίσατε ΟΧΙ με μεγάλο ποσοστό, τη ρήξη θέλετε;»), για το οποίο είχε εκ των προτέρων συμφωνήσει. 
Στο κόλπο βέβαια, είναι κι ο...καλός μπάτσος της υπόθεσης, η «αριστερή» πλατφόρμα, η οποία δίνει το άλλοθι, ώστε να κρατηθεί στο μαντρί το εκλογικό ποίμνιο. Δεν είναι τυχαίος ο ρόλος, που είχε παίξε το 1989 ο ηγέτης της εν λόγω πλατφόρμας κι όχο μόνο αυτός βέβαια (Δραγασάκης, Κουβέλης κλπ).
Την πάτησαν όμως! Η τρομοκρατία δεν πέρασε, ο λαός ψήφισε ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στο ευρώ, ΟΧΙ στην ΕΕ. Αυτό δεν τους έλεγαν τα κανάλια και οι –εκ Βρυξελλών-αποικιοκράτες ότι είναι το διακύβευμα του δημοψηφίσματος; Ε, σ’ αυτό το διακύβευμα έλαβε θέση κι ο λαός!  Κι έτσι, ο Τσίπρας βρέθηκε με ένα μεγαλειώδες ΟΧΙ (σαφέστατη και ισχυρότατη εντολή προς ρήξη) Από κει, που δεν το περίμενε. Ένα ΟΧΙ, που του χάλασε τα σχέδια για την υπογραφή του 3ου αριστερού μνημονίου. Δηλωτικό του πανικού, που κατέβαλε την Κουμουνδούρου, ήταν αφενός το ότι ο Τσίπρας απηύθυνε διάγγελμα , όχι από το Σύνταγμα, που είχε κατακλυσθεί από χιλιάδες κόσμου, αλλά από το...Μαξίμου κι αφετέρου η αστεία κι άκρως αντανακλαστική απόφαση περί 3ήμερου εμπάργκο των Συριζαίων στο ΣΚΑΙ και μόνο στο ΣΚΑΙ!  

Είναι φανερό, ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε - ως άλλοι Τσιριμώκοι- σε πραξικόπημα, δηλαδή αγνόησε και παραχάραξε με άθλιο τρόπο το ΟΧΙ του λαού, σφετερίστηκε τη λαϊκή κυριαρχία, ώστε να επιβάλλει το 3ο και αθλιότερο μνημόνιο, σε αγαστή συνεργασία με το υπόλοιπο δοσιλογικό πολιτικό προσωπικό της χώρας. Η πραξικοπηματική αυτή ενέργεια αποδεικνύει ότι οσονούπω εξαντλούνται τα πολιτικά μέσα, με τα οποία οι αποικιοκράτες θέλουν να επιβάλουν τα σχέδιά τους. Η επίσκεψη της Μέρκελ στην Αλβανία μόνο τυχαία γεγονότα δεν είναι.
Μόνη απάντηση στην κατοχική λάιλαπα, η μόνη απάντηση στους (αριστερούς, ή δεξιούς) συνεργάτες των οικονομικών δολοφόνων είναι ο λαός να περιφρουρήσει το ΟΧΙ του.  Να το περιφρουρήσει τώρα, κατεβαίνοντας στους δρόμους πριν να είναι αργά.
 Διαφορετικά, θ’ αναγκαστεί να το περιφρουρήσει αλλιώς...

Πηγή



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΣΑΜΕ 89 ΔΙΣ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ.
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ;;; ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΜ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ;;;
ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΤΡΑΦΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...