Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Καλά τόσο… αφελείς είναι οι Ρώσοι ;



Πίστεψαν ότι το «παιδί των τεξανών» θα τους ζητούσε βοήθεια χωρίς την έγκριση του αμερικανικού παράγοντα; Μη μας πουν πως τους έψησε κιόλας ότι…. είναι αριστερός. Έλεος.
Με οργή αντέδρασε η Μόσχα στα ευφάνταστα δημοσιεύματα και στην ερώτηση βουλευτών της ΝΔ περί δήθεν αιτήματος βοήθειας του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα προς τον Β.Πούτιν για να του δώσει δάνειο 10 δισ. ευρώ για να τυπώσει .... δραχμές, αλλά και πάλι τέθηκε εμμέσως πλην σαφώς το ερώτημα "Γιατί δεν μας ζήτησε βοήθεια ο Έλληνας πρωθυπουργός;"!
Ο ίδιος ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Itar Tass, διέψευσε κατηγορηματικά τις φαντασιοπληξίες των γνωστών κέντρων και μάλιστα επέμεινε ότι ο ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης δεν ζήτησε ποτέ, κανενός είδους βοήθεια από την Ρωσία γα να ξεφύγει η χώρα από την δύσκολη συγκυρία την οποία βιώνει.
"Ουδέποτε ο Α.Τσίπρας ζήτησε από τη Μόσχα οικονομική βοήθεια για να τυπώσει δραχμές, αλλά και γενικότερα ουδέποτε μας ζήτησε κάποιου είδους βοήθεια, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν" είπε ο Ν.Πεσκόφ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΑΓΓΛΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟ-ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΑΡΚΕΛ ΠΑΙΔΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΩΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ .
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΗΞΕΡΑΝ , ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΤΥΧΕ !! ΠΩΣ ΠΕΤΥΧΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...