Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Αντί να δείρουν τον... Τσίπρα, δέρνονται μεταξύ τους τα ζώα.



Γιατί όλοι λερωμένη την φωλιά τους
Η φωτογραφία είναι σημερινή από τράπεζα τέρμα Πατησίων, νωρίς το πρωί
Πανικός επικράτησε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λούτσα, όπου δόθηκαν μάχες σώμα με σώμα, καθώς οι άνθρωποι σχημάτιζαν ουρά χιλιομέτρων για τα 300 ευρώ, όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής ζητώντας παρέμβαση της αστυνομίας.
Κάποια στιγμή, η υπομονή του κόσμου φαίνεται πως εξαντλήθηκε και, δυστυχώς, οι φωνές, οι παρεξηγήσεις και ο εκνευρισμός άναψαν τα αίματα και προκλήθηκε πανικός.
Σύμφωνα με το protothema.gr, γυναίκα που διαμένει στην περιοχή κατήγγειλε ότι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, με ανθρώπους στριμωγμένους σε μία ατελείωτη ουρά να βρίζονται και να μαλώνουν προκειμένου να πάρουν καλύτερη θέση στην ουρά αναμονής.
Η ίδια σημειώνει ότι η κατάσταση δεν ελέγχεται εδώ και μέρες στην περιοχή όμως το σημερινό περιστατικό ήταν το... κερασάκι στην τούρτα, όπως λέει χαρακτηριστικά, που την ανάγκασε να καλέσει την αστυνομία για να αποφευχθεί δυσάρεστο περιστατικό με ξυλοδαρμούς.

120  φυτά στην ουρά στην Τραπεζα για κάποιες συναλλαγές. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, εκνευρισμός πολύς, ανάφλεξη σε κάθε είδηση που οδηγεί σε συνειδητοποίηση του τι παραπάνω σημαίνει capital controls. Μια κυρία δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιεί κουπόνια σουπερμαρκετς που εξοφλούνται απευθείας από λογαριασμούς . Υπάλληλοι που αποζητούν ένα χαμόγελο σαν όαση στη διάχυτη επιθετικότητα και ένοιωτε την ανταποδίδουν. 80ρηδες που περιμένουν για να εκδώσουν κάρτα. Απελπισία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...