Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Tσιπρα κατέβα στον λαό να ζητήσεις νέα εντολή πριν γίνεις ρόμπα.



Και όταν λέμε ΤΩΡΑ εννοούμε ΤΩΡΑ. Μόνο εκεί μπορείς να στηριχτείς. Εάν δεν το κάνεις θα είσαι συνένοχος και συμμέτοχος σε αυτό το προδοτικό θεατράκι.
Την ώρα που η " λεσβία του ΔΝΤ", Λαγκάρντ αποφασίσει για τον μισθό και την σύνταξη του Έλληνα, η ίδια απολαμβάνει ετήσια έσοδα που ξεπερνούν κάθε φαντασία.
Ο συνολικός της μισθός ξεπερνά τα 467.940 δολάρια και μάλιστα παίρνει και πρόσθετο επίδομα 83.760 δολάρια χωρίς παραστατικά.
Απολαμβάνει ταξίδια πρώτης θέσης, αποζημιώνεται για δαπάνες που σχετίζονται με την δραστηριότητα του ταμείου και βέβαια όλα αυτά τα πληρώνουν τα εκατομμύρια των ανθρώπων που οι ζωές τους εξαρτώνται από το ΔΝΤ.
Δηλαδή εμείς!
Επίσης οι υπάλληλοι του ΔΝΤ απολαμβάνουν πρόωρη σύνταξη στα 50 χρόνια την ώρα που θέλουν να κόψουν τις δικές μας και κανονική συνταξιοδότηση στα 62.
Είπατε κάτι; Όχι βέβαια!
Καλό είναι να σκεφτόμαστε ποιοι αποφασίζουν για εμάς με γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς, όπως η Λέσβω Λαγκάρντ η οποία από το 2011 απολαμβάνει μισθό «κροίσου».
Κυβερνητικοί παράγοντες γνωρίζουν ότι η στάση του ΔΝΤ υποκινείται από εγχώρια οικονομικο – εκδοτικά συμφέροντα που θέλουν να «γονατίσουν» την ελληνική κυβέρνηση και να τινάξουν την οποιαδήποτε συμφωνία στον αέρα. Στόχος των εξωθεσμικών παραγόντων δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσουν πολιτική εμπλοκή στη χώρα και να οδηγηθούμε σε αυτή την κρίσιμη περίοδο σε εκλογές.

Πρόκειται για τα ίδια συμφέροντα που επί σειρά ετών αποτελούσαν προνομιακούς συνομιλητές της τρόικας.


Επιχειρηματίες και παράγοντες που ήδη έχουν ανοίξει πόλεμο με την κυβέρνηση από την πρώτη μέρα που ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε στο λαό ότι θα βάλει τέλος στη διαφθορά και στα διαπλεκόμενα συμφέροντα.


Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαμηνύσει στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτές τις πιέσεις και φέρεται αποφασισμένος να καταγγείλει δημοσίως τα εξωθεσμικά κέντρα που υποκινούν με αυτό τον άθλιο τρόπο πολιτική αστάθεια στη χώρα.

Ευθεία επίθεση του iskra.gr, της ιστοσελίδας που απηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ προς τους Έλληνες αρχηγούς κομμάτων που βρίσκονται στις Βρυξέλλες.
Το κείμενο δημοσιεύτηκε σήμερα μετά τη λήξη της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους επικεφαλής των θεσμών.
Σε αυτό, οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί Αντώνης Σαμαράς, Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά χαρακτηρίζονται ως «πέμπτη φάλαγγα», αλλά και ως «πολιτικοί εκπρόσωποι των "Θεσμών" στη χώρα μας» που «καλοβλέπουν και ενδεχομένως προετοιμάζουν και πιέζουν για μια κυβέρνηση, δήθεν, εθνικής ενότητας "τύπου Παπαδήμου", η οποία επιδιώκουν να έχει ως μαϊντανό τον ΣΥΡΙΖΑ», και συνεχίζει τονίζοντας ότι «είναι προφανές ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια βιώσιμη και ελπιδοφόρα «συμφωνία» προς όφελος του ελληνικού λαού και της χώρας». Επισημαίνει παράλληλα, ότι «η χώρα μας διαθέτει εναλλακτικές λύσεις που παρά τις πρόσκαιρες δυσκολίες μπορούν να δώσουν μια νέα προοδευτική διέξοδο».

Ωπ! Ο άνδρας της Ζωής άνοιξε για τα καλά το στόμα του!-Ποιους "στόλισε";


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...