Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Οι ονειρώξεις ενός ΠΡΟΔΌΤΗ.



«Το ΝΑΙ σημαίνει ναι στην Ευρώπη», διακήρυξε ο προδότης Σαμαράς από το βήμα της Κυνοβολευτικής Ομάδας του.
” Σε πέντε μήνες μας έφεραν σε κλειστές τράπεζες και ανασφάλεια. Ένα βήμα πριν την χρεοκοπία “, ανάφερε στην ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
” Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο σε κάθε γωνία της Ελλάδας ” , είπε ” Το ναι, είναι ναι στην Ευρώπη. Όχι ναι σε οποιοδήποτε συμφωνία. Το όχι σημαίνει ναι στην καταστροφή. Από την άλλη κάποιοι επιτήδειοι μιλάνε για διαγραφή του χρέους αν πάμε στη δραχμή. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ξεπληρώνουμε σε ευρώ, και ας είμαστε σε δραχμή ” ξεκαθάρισε ο ίδιος.
” Δεν κλείνουν οι τράπεζες, όλη η ελληνική οικονομία κλείνει . Είναι η αρχή εμφράγματος .. 15 Ιούλιου δεν θα έχουν να πληρώσουν καν μισθούς και συντάξεις. Αυτό δεν είναι δημοψήφισμα είναι χάος . Ζητούν απο τον ελληνικό λαό να αποδεχθεί ή να απορρίψει μια πρόταση που δεν υπάρχει.
Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει Ευρώπη. Οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους κορόιδεψε.. Όλοι αντιλαμβάνονται σε περίπτωση ΟΧΙ πάμε σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία “ κατέληξε
Την ίδια ώρα ….Έχουν ανάψει τα τηλέφωνα από το μαύρο μέτωπο της ΝουΔουλας σε λειτουργούς που επιμένουν να είναι υποτακτικοί τους, όπου τους διαβεβαιώνουν πως «Την Δευτέρα θα είμαστε κυβέρνηση». Πιέζοντας τους παράλληλα να παρέμβουν με όλες τους τις δυνάμεις για το «ΝΑΙ».

Στην δικαιοσύνη βέβαια, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Τα σταγονίδια διαβεβαίωναν πρόθυμους… «λειτουργούς» ότι τελειώνει η αριστερή παρένθεση, οπότε να πράξουν ανάλογα.

Δευτέρα λοιπόν θα κριθούν άπαντες. Είναι η πρώτη φορά που ο Ελληνικός λαός έχει τέτοια δύναμη στα χέρια του.

Δεν σιχαινόμαστε τίποτα ποιο πολύ από έναν πολιτικό που ενώ λέει ότι κινδυνεύει η χώρα ο μεγάλος αγώνας - αγωνία  του είναι, πως ….να ξαναπάρει την εξουσία που του αφαίρεσε φτύνοντας τον ο Λαός.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα. [γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...