Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Από ανακυκλούμενα πάμε καλά. Πρωτογενή δεν βλέπουμε





Μετά τα όσα είπε φυσικά, η κυρία Παναρίτη ως ΠΑΣΟΚ ψήφισε "ΝΑΙ σε όλα" κατά την ψηφοφορία της Κυριακής 12-2-12. Ίσως να της τα εξήγησε καλά ο υπουργός και τα κατάλαβε στο τέλος!)


Νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) αναλαμβάνει η κυρία Έλενα Παναρίτη, η οποία αντικαθιστά τον κ. Θάνο Κατσάμπα, τον οποίο το Υπουργείο Οικονομικών, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί για την μακρόχρονη συνεισφορά του στο Ταμείο.

Η κυρία Παναρίτη έχει θητεύσει στην Παγκόσμια Τράπεζα (τον έτερο θεσμό που ιδρύθηκε μαζί με το ΔΝΤ στο Μπρέτον Γουντς το 1944), έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς διαπραγματεύσεις, δίδαξε σε Αμερικανικά πανεπιστήμια και διετέλεσε βουλευτής Επικρατείας την περίοδο 2009-2012.

Το υπουργείο σημειώνει ακόμη ότι η επιλογή της κυρίας Παναρίτη, μετά από εξέταση βιογραφικών και προφορικής συνέντευξης, έγινε από άτυπη επιτροπή υπό τον Υπουργό Οικονομικών στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο Υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Σταθάκης και ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δείτε εδώ μερικά από τα ..έργα της


 

Δια στόματος Παναρίτη : μας κυβερνούν επίσημα …Αμερικανοί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...