Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Στη λίστα του Πούτιν και ο …Μαργέλλος



Δείτε εδω
Η λίστα των "απαγορευμένων" προσώπων της Μόσχας - 
 
Η Μόσχα παρέδωσε έναν κατάλογο που περιλαμβάνει τα ονόματα πολλών Ευρωπαίων πολιτικών στους οποίους απαγορεύει την είσοδο στη Ρωσία. πρόκειται για αντίποινα στις ευρωπαϊκές κυρώσεις που επιβλήθηκαν μετά την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας και τις συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία.

"Η Ρωσία έστειλε χθες σε πολλές ευρωπαϊκές πρεσβείες τον κατάλογο με τα ονόματα, που δεν μπορούν να εισέλθουν σε ρωσικό έδαφος", είπε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Ρούτε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται και τρεις Ολλανδοί βουλευτές.


 Στον κατάλογο των 89 συνολικά ονομάτων συμπεριλαμβάνεται και αυτό του Έλληνα Θεόδωρου Μαργέλλου, επιχειρηματία και συμβούλου επενδύσεων που είχε χρηματίσει σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και είχε κατηγορηθεί από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για την υπόθεση των CDS.
Ο επιχειρηματίας Ντόρης Μαργέλλος,  κάποτε αποκαλούνταν και... καλαμποκάνθρωπος, λόγω της εμπλοκής του μαζί με τους Αποστολόπουλο και Αθανασόπουλο στην περιβόητη υπόθεση ελληνοποίησης γιουγκοσλαβικού- αν δεν μας  απατά η μνήμη μας  καλαμποκιού για να εισπράττουμε τις επιδοτήσεις.
Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, τόνισε ότι «η Ρωσία έχει απαγορεύσει τους τελευταίους μήνες σε πολλούς Ευρωπαίους πολιτικούς την είσοδο στα εδάφη της. Όμως πλέον προχώρησε και στη δημοσιοποίηση των ονομάτων».

 

Νονός ο Παπανδρέου ….κοντσιλιέρε ο Μαργέλλος


 

Ο Θ. Μαργέλλος και η ιστορία με τα CDS

 

Το «καυτό» τρίγωνο Nissim, Μαργέλλος, ΓΑΠ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...