Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Στο μπουρδέλο συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν.... πουτάνες.





Ο Βούτσης μπέρδεψε τις… βούρτσες με τις… πούτσες.
Κάθισε στη θέση του ο κόπανος και νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα είναι κλειστά γύρισε και είπε στους υπουργούς που κάθονταν δίπλα του και όχι στον γιο του τον λήσταρχο τραπεζών (τον κ. Φλαμπουράρη και Λαφαζάνη): «Ξέρω εγώ να χτυπάω, ρε μαλάκα». Τώρα εάν αποδέχονται τον ρόλο του μαλάκα οι Φλαμπουράρης και Λαφαζάνης είναι ένα θέμα.  
Κακός χαμός από τους λίγους….  για άλλη μια μέρα η Βουλή, όλοι μαζί γίνανε κουβάρι…. Λίγο πριν το να φτάσουν στα χέρια πλέον! Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συγκρούστηκαν σφοδρότατα με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά των δημοσίων φορέων. Ξεχώρισε ο καυγάς του Νίκου Βούτση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και μια ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη!
Η φράση “σκηνές απείρου καλλούς” δεν μπορούν να περιγράψουν τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την ψήφιση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά των δημοσίων φορέων. Ήταν η πιο σκληρή κόντρα της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με τους βουλευτές να μοιάζουν έτοιμοι ακόμη και για… ξύλο! Ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης επιτέθηκε στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
“Κοίτα ρε μαλάκα , να πως “χτυπάω” εγώ την αντιπολίτευση” είπε ο υπουργός σε συνάδελφό του, πιστεύοντας πως το μικρόφωνό του ήταν κλειστό, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε φραστικά στη Ραχήλ Μακρή λέγοντας “”Σσταματήστε. Ζαλιστήκατε από πιρουέτες. Κάντε μια φωτογράφηση ακόμη!”.Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε να κινούνται απειλητικά προς την πλευρά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης το διέψευσε!
Ενδεικτικοί οι διάλογοι:
Νίκος Βούτσης: Δεν το λέτε, τα φέρνετε γύρω γύρω. Όλες σας οι ομιλίες δίνουν όλα τα όπλα, τα εξαρτήματα στους δανειστές, τους εταίρους και αυτούς που οδηγούν τη χώρα σε ασφυξία. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Όπα. Τι πάθατε και υπάρχει νευρικότητα παιδιά; Το κρίσιμο θέμα για τη χώρα είναι αυτό. ‘Η θα εκπροσωπείτε τις αιτιάσεις των δανειστών ή θα αναχθείτε στο ρόλο σας.
Στο σημείο αυτό, ο υπουργός καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές της συμπολίτευσης, ενώ από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας ακούγονταν φωνές και η λέξη “ντροπή”.
Συνέχισε μετά το… χαμό ο Νίκος Βούτσης: “Επειδή από συνάδελφο άκουσα ντροπή κλπ. σας το έχουμε πει 15 φορές τον τελευταίο μήνα… Θα πείτε για μισθούς, συντάξεις, ΦΠΑ, ιδιωτικοποιήσεις, θέματα που έβαλε ο πρωθυπουργός. Μη νευριάζετε. Κύριε Κικίλια σας παρακαλώ. Έλα μωρέ τώρα, τι φωνάζεις; Για να σας γειώσω… Τώρα θα πω και για Μέρκελ. Για να σας γειώσω στην πραγματικότητα αυτά ήταν ζητήματα που συζητήθηκαν χθες μεταξύ του πρωθυπουργού με την ηγεσία των χωρών της Ε.Ε.. και συζητάμε στο Eurogroup…”.
Και στη Σοφία Βούλτεψη που φώναζε είπε: “Κάτσε μωρέ, ακούστε να μάθετε… Σταματήστε ρε για να μάθετε. Τελευταία μου κουβέντα. Κυρία Βούλτεψη τι πάθατε; Δέχομαι ότι ξέρετε καλά τι λένε τα κλιμάκια, τι λέει ο γαλλογερμανικός άξονας, οι πρώην τροικανοί. Με μια διαφορά… Τα ξέρετε από άλλη θέση, σε άλλη διάθεση και πολιτκή… Αποδεχόσασταν πλήρως τι λέγανε και οδηγηθήκαμε εκεί που οδηγηθήκαμε. Αυτό έχει αλλάξει!”.
Την ώρα που ο υπουργός Εσωτερικών έλεγε τα παραπάνω, ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν όρθιος και φώναζε έξαλλος, ενώ μάταια ο προεδρεύων (σ.σ. η Ζωή Κωνσταντοπούλου απουσιάζει στην Αρμενία) παρακαλούσε για ησυχία και ηρεμία. Φευ!
Κάπου εκεί, επικράτησε ο απόλυτος χαμός και φάνηκε σαν οι βουλευτές να ήταν έτοιμοι να ορμήσουν ο ένας στον άλλο! Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια μαθητών που βρίσκονταν στα θεωρεία. “Που παίρνουν μαθήματα δημοκρατίας” όπως είπε και ο Αλέξης Μητρόπουλος.
“Χαίρομαι για την αγανάκτηση και την ευαισθησία που εκδηλώνεται…. Όταν έχετε προκληθεί τόσες φορές και δεν είπατε μια κουβέντα επί ουσίας σε αυτά τα ζητήματα, αυτό εννοούσα…”, είπε ο Νίκος Βούτσης, κατηγορώντας την αντιπολίτευση πως η κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση “είναι από ίδια όχθη που είναι και οι αιτιάσεις δανειστών”. Η αντιπολίτευση ζήτησε από τον υπουργό να ανακαλέσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε. “Δεν ανακαλώ ούτε μια κουβέντα. Αν θεωρείτε πως έχετε ασυλία επειδή κρέμεστε σε μια μειοψηφία λαού αλλά σε πλειοψηφία μέσων διαπλοκής είστε γελασμένοι”, πρόσθεσε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...