Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Kαι από τον Δήμο Λαυρίου ανάθεση στον …Κατρούγκαλο



Μια ημέρα μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του δήμου Λάρισας προς το δικηγορικό γραφείο του υπουργού για υποβολή προσφυγής κατά απόφασης της Περιφέρειας Θεσσαλίας μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, έρχεται στο φώς νέα μετεκλογική ανάθεση στην δικηγορική εταιρεία αυτή τη φορά από τον δήμο Λαυρεωτικής.
Στο έγγραφο που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η οικονομική επιτροπή του δήμου Λαυρεωτικής σε συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου ανέθεσε στην εταιρεία «Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας και Συνεργάτες» την εκπόνηση υπονημάτων για το θέμα της επέκτασης της αρμοδιότητας και των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Τηλεθέρμανσης δήμου Λαυρεωτικής
Συγκεκριμένα η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου αφορά τον «όρισµο πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπόνηση εκ µέρους του ∆ήµου Λαυρεωτικής υποµνηµάτων επί των προσφυγών που ασκήθηκαν ενώπιον του Γραµµατέα Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Αττικής κατά της αρ.225/2014 απόφασης ∆ηµοτικού Συµβουλίου Λαυρεωτικής για την επέκταση της αρµοδιότητας και των διοικητικών ορίων της ∆ΕΥΑΤΗΛ».
Όσο για την αμοιβή του δικηγόρου αναφέρεται ότι «θα καθορισθεί µε απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Λαυρεωτικής, σύµφωνα µε το άρθρο 281, παρ.3 του Ν.3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα ∆ήµων και Κοινοτήτων».


Διαβάστε εδώ όλη την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Λαυρεωτικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...