Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ο «πατριώτης» Καμμένος μετέθεσε τον επικεφαλή των ΟΥΚάδων στην παρέλαση!



Το ένα λάθος μετά τ΄ άλλο στο ΥΠΕΘΑ με το θέμα του συνθήματος που φώναξαν οι άνδρες της ΜΥΚ κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος, μετατέθηκε στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας . Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα την ψυχολογία αυτών που έχουμε συνηθίσει να λέμε ΟΥΚάδες, είναι κατανοητό τι σημαίνει μια τέτοια μετάθεση.

Δυστυχώς η ΜΥΚ μοιάζει να είναι απροστάτευτη από την φυσική της ηγεσία.

Τα απαξιωτικά σχόλια που ακούγονται από “τηλεπαράθυρα” είναι ασύλληπτα. Γνωστός παρουσιαστής είπε σήμερα το πρωί ότι “οι Ειδικές Δυνάμεις είναι εκτροφείο χρυσαυγιτών”! Θα απαντήσει ο Καμμενος  σ΄ όλες αυτές τις ανοησίες;

Πηγή του ΓΕΝ διευκρίνισε τι ακριβώς συμβαίνει με τον υποπλοίαρχο επικεφαλής της ΜΥΚ ο οποίος έχει μετατεθεί στον Ναύσταθμο.
“Έχει κληθεί να υποβάλει  αναφορά ο επικεφαλής του τμήματος της ΜΥΚ που παρέλασε στην Αθήνα λένε. Ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση για μετάθεσή του. Τι θα προκύψει μετά από την εξέταση της αναφοράς του δεν το γνωρίζουμε. Ίσως να του επιβληθεί ποινή ,ίσως και να μετατεθεί”.
Το θέμα του συνθήματος που φώναξαν οι άνδρες της ΜΥΚ στην παρέλαση έχει προκαλέσει μεγάλες φουρτούνες σε ΥΠΕΘΑ ,ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ τα οποία προσπαθούν μέχρι στιγμής να διαχειριστούν την κρίση που προκλήθηκε.

Από την μία υπάρχει η πολιτική πίεση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη είναι αισθητή η αγανάκτηση που επικρατεί στο στρατιωτικό προσωπικό για τις υπερβολικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από πολιτικούς και κόμματα.

Πολύ εύκολα βγήκαν πολλοί να χαρακτηρίσουν τους άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών για το σύνθημα που φώναξαν στην παρέλαση. Κατηγορίες για “έλλειμμα δημοκρατίας”, σχόλια για “φασίστες” και άλλα σχετικά που δυστυχώς γίνονται σιγά - σιγά …παράδοση! Δεν είναι η πρώτη φορά.
Στις Ειδικές Δυνάμεις και συνεπώς και στην ΜΥΚ υπηρετούν δικά μας παιδιά. Και η “ανθρωπογεωγραφία” και τα “πιστεύω” τους είναι περίπου ίδια μ΄ όλη την υπόλοιπη κοινωνία. Δεν είναι το πρόβλημα “δημοκρατίας” στην ΜΥΚ. Αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα προφανώς ξεκινά από ψηλά. Αν και πιστεύουμε ότι δεν είναι καν πρόβλημα δημοκρατίας αλλά πρόβλημα ανοησίας και επαγγελματικού “ραγιαδισμού” κάποιων στρατιωτικών προς πολιτικούς τους προϊσταμένους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...