Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μαχλάς, Πουλινάκης και σια .Οι νεκροθάφτες του ΟΦΗ.


To αντίο των παικτών του ΟΦΗ στον κόσμο από sxplVII



Ο εορτασμός των 90 χρόνων ύπαρξης του ΟΦΗ βάφτηκε με την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του συλλόγου, με τον υποβιβασμό από την Super League και πιο πιθανό σενάριο για την επόμενη ημέρα του Κρητικού συλλόγου να "φαντάζει" η Γ΄Εθνική!
Ένας ΟΦΗ που πάντοτε μιλούσε όλη η Ελλάδα ως...το "Καμάρι της Κρήτης". Με διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και πιο ζωντανό παράδειγμα η κατάκτηση του Κυπέλλου το 1987 αλλά και η πρόκριση στο Κύπελλο Ουεφα αποκλείοντας την μεγάλη Ατλέτικο Μαδρίτης.
Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν στο "Γεντί Κουλέ" για να αποχαιρετήσουν και να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές που απέμειναν και πάλεψαν μέχρι τώρα όπως και τον Νίκο Αναστόπουλο. 
Συνθήματα όπως "Μία ζωή θα είμαι εκεί σε όποια και αν παίζεις Εθνική και αν έπαιζες στον ουρανό θα πέθαινα για να σε δω ΟΦΑΡΑ πόσο σ'αγαπώ".
Συνθήματα κατά της ΕΠΟ και τις Super League αλλά και κατά του νυν προέδρου Νίκου Μαχλά αλλά και του πρώην Μάνθου Πουλινάκη, με τον κόσμο να δείχνει έτσι την οργή του "φωτογραφίζοντας" ποιοι έφεραν τον ΟΦΗ σε αυτή την κατάσταση.
Το αύριο του ΟΦΗ θα τον βρει σε χαμηλότερες κατηγορίες και όπως όλα δείχνουν αυτή την στιγμή η λύση είναι η Γ' Εθνική έτσι ώστε να ξεκινήσει και πάλι από το "μηδέν".
Συγκινημένοι και οι ποδοσφαιριστές πάντως του ΟΦΗ στο τελευταίο αντίο στο "Γεντί Κουλέ" ζώντας πρωτόγνωρες εικόνες για την ιστορία του ΟΦΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...