Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Δικηγόροι τρεις εχάθει η… μπάλα... και η πατρίς.





Μείζον θέμα προκύπτει από τη στάση που κράτησε δικηγόρος – πάρεδρος του ΝΣΚ και εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών Αναστάσιος Μπάνος στην προχθεσινή συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας !!!
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρέμειναν στην αίθουσα και παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση οι δικηγόροι της Τράπεζας της Ελλάδος, αφού το θέμα αφορά και τον Γιάννη Στουρνάρα που υπέγραψε την επαίσχυντη αυτή συμφωνία !!! 

Ο κος Μπάνος είναι γνωστός από τη νομική γνωμοδότησή του υπέρ του κλεισίματος της ΕΡΤ, την οποία είχε αποστείλει στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και από την εμπλοκή του στη νομική στοιχειοθέτηση μνημονιακών μέτρων όπως το χαράτσι !!! 

Ο ίδιος είχε γνωμοδοτήσει πως η λίστα Λαγκάρντ είναι κλοπιμαίο που δεν μπορεί να οδηγήσει ευθέως σε βεβαίωση φόρων υποστηρίζοντας παράλληλα πως μπορούσε να αποτελέσει μόνο αφορμή για φορολογικό έλεγχο !!! 

Στο πλευρό της Siemens τάχθηκε το ελληνικό Δημόσιο στη χθεσινή εκδίκαση στο ΣτΕ της αίτησης ακύρωσης της συμφωνίας συμβιβασμού με τη Siemens που είχε καταθέσει από το 2012 η ΜΚΟ Έλληνες Φορολογούμενοι.

Με καθυστέρηση... δύο ετών πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης και το Ελληνικό Δημόσιο μετά από τέσσερις αναβολές, τελικά παρέστη στη δίκη, υποστηρίζοντας με τις προτάσεις τη συμφωνία συμβιβασμού του 2012 με τη Siemens, με την οποία εξάλλου εμφανίστηκε με κοινές προτάσεις μπροστά στο ακροατήριο.
kinima-ypervasi.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...