Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πανούσης αντιγράφει τον… Καρατζαφερη .



Επιβεβαιώνει το ρητό ..καθηγητές τρεις, εχάθει η πατρίς. Μεγαλύτερη βλακεία δεν μπορούσε να ακουστεί από στόμα ενός… «παραμορφωμένου». Ο χοντρός δικαιολογείται γιατί είναι …του δημοτικού. Μπέρδεψε την φανέλα με τα σώβρακα. Τι δουλειά έχει η Σένγκεν που αφορά ευρωπαίους πολίτες, με τους λαθρομετανάστες που είναι το Δουβλίνο 2. Εκτος εάν είναι «προετοιμασία»  για έξοδο από την Ε.Ε.

Ακόμη και τη μονομερή ακύρωση της συνθήκης Σένγκεν προτείνει ως ύστατη λύση ο Γιάννης Πανούσης προκειμένου να αντιμετωπιστεί δραστικά το πρόβλημα με τους μετανάστες στην Ελλάδα σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν εισακουστεί από τους εταίρους της.

«Αν οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν τι τους λέμε, τότε να σπάσουμε τη συνθήκη Σένγκεν και να δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες που θα διαχυθούν στην Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά την Κυριακή στον ΣΚΑΪ και στον Παύλο Τσίμα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, διευκρινίζοντας πάντως ότι αυτή είναι προσωπική του άποψη.

«Θα χρειαστούν δύο χρόνια για να αλλάξει η συνθήκη του Δουβλίνου, όμως έως τότε θα έχουμε 2,5 εκατ. παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα» επισήμανε.

Ο πρώτος πολιτικός που άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες περί ακύρωσης της συνθήκης Σένγκεν ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί θα μας τιγκάρουν στον Πακιστανό

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΚΟΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΝΑ ..ΠΡΟΒΑΛΕΙ.. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ??
ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ?? ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΛΗΝΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ - ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ , ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ Ο.Κ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι δημοτικο και μαλακιες της μασας ο χοντρουλης και της ρεμουλας.Στο συνταγμα ποτε θα τον δουμε?Μπας και ψαχνει για χοντρο κλαδι?

Ανώνυμος είπε...

Κυλοτα ψαχνει για αυτο καθυστερει αντι για σχοινι θα κρεμαστει απο ενα κυλοτακι(string)τηs κατεριναs...που να μην ειναι ψωλ...οχυμενο λιγο δυσ κωλο βεβαια...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...