Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ούτε ο….Προφήτης Ηλίας δεν τους σώζει.





Άνδρες της Ασφάλειας μαζεύουν- σύμφωνα με πληροφορίες- από στιγμή σε στιγμή τους "σκληρούς" Κρητικούς που έκαναν άγρια καψόνια στον 20χρονο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων από την οποία έχει εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, στην ηπειρωτική πρωτεύουσα καταφθάνουν κλιμάκια από την Αθήνα ενώ η εμπλοκή πολιτικού προσώπου που τηλεφωνούσε στην Σχολή για να καθαρίζει τους "σκληρούς" έχει πέσει σαν βόμβα στο πολιτικό προσωπικό της χώρας.
Οι καταγγελίες ότι είχε πέσει θύμα bullying, προκάλεσαν την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου.
Ο συγκάτοικος του Βαγγέλη θυμήθηκε τις λεπτομέρειες της μοιραίας Παρασκευής 6ης Φεβρουαρίου που κάνουν τελικά τη διαφορά.
Ο Βαγγέλης μετά την τραπεζαρία επέστρεψε στο δωμάτιο του για να μείνει.
Πήγε στην εξωτερική τουαλέτα κι όταν γύρισε ήταν άλλος άνθρωπος.
Άρπαξε τα κλειδιά και χάθηκε. Φαίνεται πως εκεί συνάντησε κάποιον από την παρέα που τον ενοχλούσε και κάτι τον αναστάτωσε.
Η μαρτυρία μιας κοπέλας που γνωρίζει τον Βαγγέλη είναι ενδεικτική για το bullying που δεχόταν από συμφοιτητές του ακόμα και σε δημόσιο χώρο με κόσμο. Η κοπέλα ήταν παρούσα σε περιστατικό που συνέβη σε καφετέρια της περιοχής Κατσικά.

Εκεί βρισκόταν ο αγνοούμενος και η παρέα των «σκληρών» από την Κρήτη. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Βαγγέλης παρήγγειλε τον καφέ του αλλά οι φίλοι του τον έκρυψαν.
Εκείνος τους παρακαλούσε να του τον δώσουν αλλά τον παίδευαν και τον κορόιδευαν.
Στο τέλος πέταξαν πάνω του ποτήρι με νερό, αδιαφορώντας παντελώς για εκείνον αλλά και για τον κόσμο που τους παρακολουθούσε.
Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στη τραπεζαρία της Γαλακτοκομικής Σχολής. Κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους συμπατριώτες του και στην ίδια θέση που καθόταν ο Βαγγέλης στο τελευταίο του γεύμα πριν εξαφανιστεί το μεσημέρι της Παρασκευής.
Η παρέα των «σκληρών» όπως χαρακτηρίζονται Κρητικών, στην αρχή ήταν διστακτική μπροστά στην παρουσία της δημοσιογράφου. (Δείτε στο video 1.28') Δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους για όλα όσα τους καταλογίζουν, τα οποία αρνήθηκαν κατηγορηματικά. Υποστήριξαν πως όλοι τους είχαν πολύ καλή σχέση με τον αγνοούμενο και έκαναν στενή παρέα.
Τις βίαιες επιθέσεις εναντίον του που καταγγέλθηκαν, τις χαρακτήρισαν καψόνια και πλάκες….
Η εξαφάνιση του σπουδαστή προκάλεσε το ενδιαφέρον του νέου υπουργού Δημόσιας Τάξης ο οποίος έδωσε εντολή να διαλευκανθεί το γρηγορότερο η υπόθεση και να μην χαθεί άλλος χρόνος.
Είναι θέμα τιμής για τον νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης να επιλυθεί η υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα.
Στο μεταξύ σε ένα από τα video εμφανίζεται και το πρόσωπο κλειδί που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση.
Μάλιστα συνηθίζει να μιλάει και εκ μέρους των άλλων "εμείς δεν τον είδαμε, εμείς δεν ξέρουμε, εμείς..., εμείς... εμείς..."
Η ανάγκη τους να παραμείνουν "ομάδα" είναι προφανής σύμφωνα με ανώτερους αξιωματικούς της Ασφάλειας στην Αθήνα οι οποίοι αναλύουν το ρεπορτάζ της Αγγελικής Νικολούλη.
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ο αρχηγός της ομάδας που τον κακοποιούσε, Κρητικός κι αυτός, έχει αποφοιτήσει και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε κοντινή πόλη.
Τρεις μέρες πριν την εξαφάνιση βρέθηκε πάλι στη Σχολή και πήρε το ίδιο λεωφορείο για τα Γιάννενα με τον αγνοούμενο.
Από την ημέρα εκείνη ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος. 
Έμπειρος αξιωματικός της Ασφάλειας εκτιμά ότι έχει όλη την υπόθεση δεμένη και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.
Στο μεταξύ έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα σε συγγενικό περιβάλλον των εμπλεκομένων μια και ο κίνδυνος να σαπίσουν όλοι στη φυλακή είναι πολύ μεγάλος.
Η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να κοστίσει πολλά κεφάλια των αρμοδίων αρχών εξαιτίας ολιγωρίας. Όσο για τον πολιτικό εάν αποδειχθεί η εμπλοκή του οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στον πολιτικό του χώρο o oποίος τα τελευταία χρόνια είχε γεμίσει πολιτικούς τραμπούκους.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη, πολιτική ασυλία είχαν οι "μάγκες" Κρητικοί που φοιτούσαν στη Γαλακτοκομική Σχολή και έκαναν καψόνια στο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, είχε πολλές φορές δημιουργηθεί ζήτημα από την αυταρχική και προβληματική συμπεριφορά τους, όμως κάθε φορά που τίθονταν θέμα για την αποπομπή τους από τη Σχολή, πρωτοκλασάτος βουλευτής της Κρήτης παρενέβαινε και "καθάριζε" για λογαριασμό τους! Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις.
Σε ποιόν έκανε παρεμβάσεις ο πασίγνωστος πολιτικός;
Ο συγκεκριμένος πολιτικός θα μπορούσε να κατηγορηθεί ακόμη και ηθική αυτουργία γι΄ αυτό σας λέμε οι εξελίξεις της εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή θα προκαλέσουν σάλο και στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο της χώρας.
Επειδή στα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα που έκανε παρεμβάσεις ο συγκεκριμένος πολιτικός αλλά και το γραφείο του υπάρχουν τα στοιχεία η υπόθεση θα προκαλέσει σάλο.
Ποιοί υπάκουσαν στις επιθυμίες του πολιτικού. Γιατί οι αστυνομικές αρχές δεν παρενέβησαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...