Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε το μπουγέλωμα του υποψήφιου προεδρου…. Παυλόπουλου.





Από "Τζεντάι" Πρόεδρος. Βρε Αλέξη είπαμε είναι "γλάστρα" ο Πρόεδρος της δημοπρασίας αλλά εσύ το παράκανες. Μα τον Πάκη; Είναι δυνατόν; Πείτε μου πως μας κάνετε πλάκα. Δυστυχώς αγάπη μου το άκουσα με τα αυτιά μου. Κι όχι, δεν ήπια γουλιά. Ισχύουν αυτά που είπαμε για κάθε νεοδημοκράτη που ψήφισε μνημόνιο. Αντίο δικαιοσύνη, αντίο "έξοδος από Μνημόνια", αντίο ζωή.

Συν ότι ο Πάκης θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα θέλει σκάλισμα. Δε θα μεταφέρεται, θα μεταφυτεύεται. Αντί να τον χαιρετούν θα τον ποτίζουν. Βάλτε ρε παιδιά ένα ζαρζαβατικό της προκοπής. Όχι Προκόπη, της προκοπής είπαμε. Βάλτε άνηθο, σέλινο, βάλτε ένα ματσάκι μαϊντανό που πάει με όλα, μη μας το κάνετε αυτό. Δεν τρώγεται ο Παυλόπουλος θα χαλάσει η σούπα.

Μετά από αυτό θα αρχίσω το κάπνισμα. Ο Παυλόπουλος των "γαλάζιων παιδιών" Πρόεδρος! Αν μου το έλεγε κάποιος δημοσιογράφος θα του έλεγα να πάει να κοιταχθεί σε γιατρό. Ναι, τώρα τα είδα όλα και θέλω εγώ γιατρό επείγοντος καρδιολόγο. Κι ο Προκόπης ανθοπώλη να τον ετοιμάσει για το Προεδρικό.

"Συγχαρητήρια" εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ χειρότερη επιλογή ήταν μόνο ο Καραμανλής. Το πάτε για τούμπα έτσι; Πάτε να βάλετε τον Πάκη για να ξαναρχίσουν τα Προεδρικά Διατάγματα; Βάλτε και τη Βούλτεψη, δώστε και στον Άδωνη κάνα υπουργείο, α! και στο Σαμαρά μια θεσούλα. Να βολευτούν όλοι οι γαλάζιοι.

Μόλις χάσατε μια ιστορική ευκαιρία. Αυτή η χώρα θα πάει από την πολλή "αξιοκρατία". Θα το μετανιώσετε γιατί ο νεοδημοκράτης μπορεί όσο εσείς είστε ισχυροί να συνεργάζεται, αλλά μόλις μυριστεί αδυναμία θα σας τη φέρει. Να το θυμάστε αυτό.

Πείτε την αλήθεια, τον επιλέξατε γιατί είναι "τσαμπουκάς αντιμνημονιακός" και θα τα πει χύμα στους ξένους ε; Με ποιό σκεπτικό το κάνατε; Βάλατε κλήρο και έπεσε ο λαχνός στον Παυλόπουλο; Ο Μητσοτάκης έκανε την κλήρωση;

Γράφει ο mitsos175






Να σε δούμε τώρα Καρατζαφερο-κότα στη ψηφοφορία ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νάτος o μασώνος

http://2.bp.blogspot.com/-1G4VF5IpqxM/UCixSqECVwI/AAAAAAAAEjo/WCs8aovEZUk/s400/prokopis+paulopoulos

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΥΨΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ , ΟΧΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ....
ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣΩΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΥΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

Παπαδημοs νουμερο 2 μασονοκαρατζοκωλ...οτρυ..πιδαs τηs γκαμπριελαs γινεται ο πρωτοs διδαξαs o κω...λοs τηs αμφιθεαs...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.......
ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ............ΦΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ.,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...