Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο Καμμένος σε ρόλο Καρατζαφέρη.



Μα είναι δυνατόν να προτείνεται ένα τέτοιο πρόσωπο από τον Καμμενο;
Ξέχασε ότι επί Μητσοτάκη 90-93 είχαμε την μεγαλυτερη αυξηση δημοσιου χρεους;
Ξέχασε ότι το πραγματικό στήριγμα της κυβέρνησης σαμαροβενιζελου ήταν ο Μητσοτάκης; (153 βουλευτές εκ των οποίων κόρη Μητσοτάκη, γιος Μητσοτάκη, Μαρκογιαννακης, Αυγενακης, Βιρβιδακης και δεν ξέρω πόσοι άλλοι, ήταν βουλευτές Μητσοτάκη)
Ξέχασε ότι βασικός πελάτης του Χριστοφορακου ήταν η οικογένεια;
Ξέχασε ότι τον Χριστοφορακο τον φυγάδευσε στο εξωτερικό η κύρια Ντόρα;
Έλεος!!

Ντόρα: «Θα καταγγείλετε το Μνημόνιο ναι ή όχι; Αυτά τα οποία είπε ο κύριος Τσίπρας μπροστά στο λαό του στην Ομόνοια για καταγγελία του Μνημονίου, θα ισχύσουν ναι ή όχι. Γιατί αυτό το οποίο διαπιστώνω είναι ότι τις τέσσερις - πέντε τελευταίες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βγαίνουν αποφεύγουν να πουν την λέξη καταγγελία δημοσίως, την λένε λίγο κολομπαρίστικα με συγχωρείτε για την έκφραση»

Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα Μπακογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ.
Μετά -ο Αντώνης- διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ στο μνημόνιο, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ.
Στη συνέχεια κάποιοι απ’ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ.
Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια επειδή (ο Σαμαράς) τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ.

Τι εννοείς, δεν κατάλαβες τίποτα;


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ . ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ . ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ . ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΙ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ...ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ...ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , ΤΟΥΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Την φαρδεια κυλοτα τον μασωνο την ευραιωδουλη σερβιετα τον τσατσο τον σανοπωλη τον εκλασε ο γκαντεμηs

Ανώνυμος είπε...

ο καμμένος και ο 8:13 δεν συγκρινονται ουτε με τις πουτ..τριχες του Καρατζαφερη

Ανώνυμος είπε...

Θαχειs βαλει στην κωλ...οτρυ..πιδα σου 1.09 ψω...λεs κατι λιγοτερο απο τηs συζυγου σου ετσι;;;;;;βρωμοπ....ουστε του μασωνου προδοτη κωλωγλυφτη καρτζακουραδα παλιομ....πινε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...