Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Τσίπρας: «Εάν θέλει ο Σόιμπλε, να στείλει 5.000 εφοριακούς…. τους δέχομαι ευχαρίστως»



Γαμώ την επανάσταση μας. Δεν στέλνει και πρωθυπουργό να ξέρουμε με ποιόν  έχουμε να κάνουμε; Αν και μάλλον τον έστειλε από ….την πίσω πόρτα.

Τσίπρας «Τέτοια τελεσίγραφα δεν θα έπρεπε να έχουν χώρο στην ΕΕ. Κανείς δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να συνεχίσουμε εκεί που σταμάτησε η κυβέρνηση Σαμαρά».
O Aλέξης Τσίπρας λέει ότι η Ελλάδα δεν θέλει «άλλα δάνεια βοήθειας, αλλά χρόνο, ώστε να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Γι' αυτό χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα-γέφυρα. Αυτό θα μας δώσει δυνατότητα για ρευστότητα μέσω βραχυπρόθεσμων ομολόγων» και ζητάει από την Ευρώπη να μην επιβληθούν νέα μέτρα.  «Τα μέτρα πρέπει να αλλάξουν» λέει χαρακτηριστικά.
Plan B, για την περίπτωση που η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, δεν υπάρχει: «Δεν το χρειαζόμαστε, γιατί θα μείνουμε στο ευρώ. Αλλά δεν θα πετύχουμε αυτό το στόχο εις βάρος των αδυνάτων, όπως η προηγούμενη κυβέρνηση».
Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για την Γερμανία και τα αιτήματά της ανέφερε ότι την πρόταση του Σόιμπλε, να στείλει 5.000 εφοριακούς, την δέχομαι ευχαρίστως «Ας στείλει 5.000».





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εφοριακους να ελεγξουν το μητσοτακεικο ή το βαρδινογιαννεικο?Παντως αραπηδες εχουμε μπολικους για οσους ψηφιζουν συστημικα κομματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...