Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Όπως πάντα καταπέλτης ο Παναγούλης.





Συνέντευξη εφ όλης της ύλης, για όλους και για όλα που ανάβει τα αίματα και ανεβάζει ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα παραχώρησε  αποκλειστικά στο GreekAmericanNewsAgency, ο Στάθης Παναγούλης. Ανάβει φωτιές με όσα λέει και αποκαλύπτει για τους Ι. Αλαφούζο (ΣΚΑΙ), Β. Βαρδινογιάννη και Σ.Ψυχάρη (MEGA) Δημήτρη Κοντομηνά (ALPHA) και Θ.Κυριακού (ΑΝΤ1).  Θέτει θέμα για τα δάνεια των “μεγάλων” τηλεοπτικών σταθμών ενώ ξεκάθαρα αποκαλύπτει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έτοιμο σχέδιο και νόμο για την επαναδειοδότηση από μηδενική βάση όλων των τηλεοπτικών συχνοτήτων.  “Αν δεν συγκρουστεί ο Αλ. Τσίπρας με τους καναλάρχες, θα έχει την ίδια τύχη που είχε και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής. Η διαπλοκή πρέπει να τελειώσει. Δεν μπορεί ούτε ο Μπόμπολας, ούτε ο Αλαφούζος, ούτε ο Κυριακού, ούτε ο Κοντομηνάς να είναι πάνω από το νόμο. Το ραδιοτηλεοπτικό οφείλει να ασκεί το θεσμικό του ρόλο, να καλούνται όλα τα κόμματα και όλοι οι υποψήφιοι” λέει χαρακτηριστικά.    -
Μείζον όμως είναι το πολιτικό ζήτημα που ανοίγει, αφού θέτει ξεκάθαρα πλέον λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Ελλάδα, θέμα παραπομπής στο ειδικό δικαστήριο των κ. Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλου.  Την ίδια άποψη έχει και για τον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζοντας πως “ουδείς στην Ελλάδα έχει το ακαταδίωκτο. ‘Όλοι πρέπει να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό”. Τεκμηριώνοντας την άποψή του αυτή προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και θέτει και μια σειρά άλλων ζητημάτων, τονίζοντας με έμφαση πως πρέπει να αναζητηθούν όχι μόνο πολιτικές και ποινικές ευθύνες αλλά και να δώσουν αυτά που οφείλουν και απέκτησαν -αν αποδειχθεί – παράνομα!
“Πρέπει και οφείλουν να λογοδοτήσουν Σαμαράς και Βενιζέλος. Να παραπεμφθούν στην Ελληνική δικαιοσύνη. Πρέπει να γίνουν εξεταστικές επιτροπές για να ελεγχθούν όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι για την τραγωδία και την ανθρωπιστική κρίση που βιώνει ο τόπος!  Να δώσουν πίσω στα δημόσια ταμεία η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ! χρωστάνε 150 ο ένας και 150 ο άλλος. Αυτά τα λεφτά είναι των Ελλήνων και χάθηκαν! Δεν θα τα δώσουν ποτέ πίσω. Αυτά τα λεφτά είναι χαμένα. Ο Ελληνικός λαός τα πληρώνει αυτά. Χρωστάνε στο δημόσιο και οι δυο (Σαμαράς – Βενιζέλος), ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.” αναφέρει μεταξύ άλλων στην συνέντευξη-ποταμό που παραχώρησε.  Κάνει λόγο για χούντα τονίζοντας χαρακτηριστικά. “Έχουμε κοινοβουλευτική χούντα. Όχι δημοκρατία. Η Βουλή δεν λειτουργεί. Ο Παπούλιας έχει παραβιάσει πολλές φορές το Σύνταγμα. το έκανε συστηματικά.” Το σημείο όμως που αναμένεται να ξεσηκώσει μεγάλες αντιδράσεις  είναι η τοποθέτηση του για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως αυτό που συμβαίνει με τον αποκλεισμό του τρίτου κόμματος είναι παράνομο! Συγκεκριμένα αναφέρει “Έχω μεγάλες πολιτικές και ιδεολογικές διαφωνίες με την Χρυσή Αυγή αλλά είναι λάθος αυτός ο αποκλεισμός τους από τα κανάλια και τον δημόσιο λόγο. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα.  Είτε το θέλουμε, είτε όχι!” και συνεχίζει για να συμπληρώσει  ”ο υποψήφιος τους στο δήμος της Αθήνας πήρε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό! για τον δήμο.” και αναφέροντας και άλλα θέματα που αφορούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής επισημαίνει ότι “Οι ψηφοφόροι της Χ.Α δεν είναι φασίστες! Είναι θυμωμένος λαός και οφείλουμε να σταθούμε δίπλα του και όχι να τους απομονώνουμε!… Η Δημοκρατία δεν εκδικείται. Η Δημοκρατία χαμογελά και προχωρά μπροστά”  Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Παναγούλη διαπνέεται από μια σειρά καταγγελιών με αποκορύφωμα την αναφορά και τοποθέτηση του πως “μετά το 1974 όλα τα κόμματα έχουν εγκληματήσει!  Πρέπει να σταματήσει το πάρτι εδώ και 30 – 40 χρόνια! θα ελεγχθούν όλοι και αυτό είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν τα κάνει αυτά θα καταβαραθρωθεί!” Αναφορικά με την πολιτική κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου και το ΚΙΝΗΜΑ δημοκρατών σοσιαλιστών λέει πως πρόκειται για κίνημα  επίσημης καταγραφής  ηλιθίων, αλλά τονίζει πως “τον έβαλαν κάποιοι άλλοι να κάνει κόμμα..”
Ο κ. Παναγούλης όμως ευθέως αλλά και σε κάποια σημεία εμμέσως -υπονοώντας τον Άδωνη Γεωργιάδη- θέτει θέμα και για την λειτουργία της ελληνικής δικαιοσύνης, τονίζοντας πως αν λειτουργούσε σωστά και αμερόληπτα θα έπρεπε “αυτός ο γυρολόγος που τριγυρνά σαν την μαϊμού να έχει συλληφθεί με όσα λέει αυτός και όλοι οι υπόλοιποι όταν τρομοκρατούν το κόσμο πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τα χρήματα του από την Ελλάδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...