Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Από τον Μπουμπούκο δεν γλυτώνουμε ακόμη και με …Σταλινική κυβέρνηση



Μα τι κάνει ..τσιμπούκια στους καναλάρχες και τον τρώμε συνέχεια στην μάπα;
Τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας θα αναλάβει ο Άδωνις Γεωργιάδης σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών έχει εμπειρία από αυτήν τη θέση αφού είχε τοποθετηθεί μετά τον ανασχηματισμό ενώ με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά είχε παραμείνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και στα θερινά τμήματα. 

Μα πόσο ποιο μαλάκας είναι ο Σαμαράς που νομίζει ότι μπορεί να πάρει κεντρώους ψήφους που αυτοί βγάζουν την εκάστοτε κυβέρνηση, με τύπους σας τον ακροδεξιό Mπουμπούκο η τον Βορίδη ; Αυτοί θα την πάνε ποιο κάτω και από την χρυσή αυγή, για να είναι …αρχηγοί στο… απόκομμα . Ρε μπας και είναι στημένο το σχέδιο; Tόσο βλάκας δεν μπορεί να είναι. Δεν καταλαβαίνει πόσο ζημιά του κάνει η ακροδεξιά στροφή στους «συντηρητικούς» κεντρώους ψηφοφόρους; Νομίζει ότι μπορούν οι κεντρώοι σκεπτόμενοι ψηφοφόροι να  ψηφίσουν τις …πουτάνες και τους πανηλίθιους πολιτικά βάζει για υποψήφιους;   Πολύ βολικά δεν έρχονται όλα για τον ….Τσίπρα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ βολικά δεν έρχονται όλα για τον ….Τσίπρα.

ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ. Ο ΤΖΕΦΡΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ, ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΧΩΡΟ.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ!
ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ; ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ... ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ... ΜΑΝΤΡΑΣ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ, ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ, ΟΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!
ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟ, ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ετοιμοθανατοs ρωταει την γυναικα του....γυναικα ποσεs φορεs με απατησεs;;;;;;;η γυναικα του του λεει αντε καλε....Ο συζυγοs γυναικα πεs μου ποσεs φορεs με απατησεs!!!!!!Η γυναικα του του λεει τρειsssssss!!!!!!o συζυγοs για πεs μου την πρωτη..του λεει θυμασαι που προσληφθηκεs στο δημοσιο;;;;εγω μιλησα...για πεs μου την δευτερη...θυμασαι που εγινεs υποδιευθυντηs;;;;εγω μιλησα...για πεs μου και την τριτη!!!!!θυμασαι που ησουν υποψηφιοs στιs εκλογεs και σου ελειπαν 500 ψηφοι...εγω μιλησα....βουλευτη τον εκανε η γλωσου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...