Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Χρυσή Αυγή : «Όχι στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις»



Πριν λίγο σε μια ιστορική ανακοίνωση η «σκληρή» ελληνική δεξιά το εθνικιστικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, επικροτεί την γεωστρατηγική στροφή που επιχειρεί η νέα αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τάσσεται επίσημα υπέρ των αποφάσεων της νέας κυβέρνησης για ματαίωση των ιδιωτικοποιήσεων σε ΔΕΗ κλπ τονίζοντας ότι πρώτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος έλαβε αυτές τις θέσεις.
Στην ανακοίνωση με τίτλο «Όχι στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι:
«Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει διατυπωθεί και δημόσια στη Βουλή είναι ότι η Ελλάς δεν πρέπει να συμμετάσχει στις κυρώσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. Αυτήν την στάση επιβάλλει το Εθνικό συμφέρον και τα γεωπολιτικά δεδομένα. Επίσης, στο ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων, τις οποίες θεωρούμε ξεπούλημα της Πατρίδος, έχουμε διατυπώσει θέση κατά των ιδιωτικοποίησεων σε ΟΛΠ και ΔΕΗ. Θεωρούμε επίσης σημαντικό ζήτημα την επιστροφή στον Ελληνικό Λαό της λεγόμενης «μικρής ΔΕΗ»».
Η κυβέρνηση και ο Λαϊκός Σύνδεσμος μπορεί να χωρίζονται από πολιτικό χάος σε ότι αφορά τις θέσεις τους σε μια πλειάδα θεμάτων, όπως ο διαχωρισμός θρησκείας και κράτους, η λαθρομετανάστευση κλπ  (τις ίδιες θέσεις έχει άλλωστε και ο κυβερνητικός εταίρος οι ΑΝΕΛ), αλλά φαίνεται ότι στα κορυφαία ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και οικονομικής διαχείρισης συνάδουν. Και η στήριξη του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προς στην κυβέρνηση στην Βουλή σε τέτοια ζητήματα δεν είναι καθόλου αμελητέα υπόθεση.
Όπως και στον Γοργοπόταμο αριστερά και δεξιά δίνουν τα χέρια για να διώξουν τους συνεργάτες της Γερμανίας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...