Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Eλεος ρε…αρχιπαπαγαλάκια .





Γράφουν στον υπέρτιτλο …. Νέο Γκάλοπ: Ο Σαμαράς ισοπεδώνει τον Τσίπρα [pdf] ,αλλά εάν διαβάσει κάποιος το γκάλοπ είναι εκ διαμέτρου αντίθετο από τον υπέρτιτλο. .Το να τους πούμε ότι τα αρπάζουν, είναι το λιγότερο και το ποιο κόσμιο.

Γράφουν λοιπόν οι παπαγάλοι….…Ο Σαμαράς ισοπεδώνει τον Τσίπρα στην καταλληλότητα για Πρωθυπουργός της χώρας, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερά πρώτος αν και με μειούμενη διαφορά...
Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ έχουν αυξήσει τα ποσοστά τους μέσα σε μία εβδομάδα κατά μία εκατοστιαία μονάδα στην πρόθεση ψήφου. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 28,5%, η ΝΔ 25% και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ 6,5%, ΠΟΤΑΜΙ 5,5%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,5%, ΚΚΕ 5%, ΑΝΕΛ 3,5%.

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 36% (το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγράψει έρευνα της Pulse από τον Σεπτέμβριο του 2012) έναντι 29% του Αλέξη Τσίπρα.

Στην έρευνα της Pulse, που δημοσιεύτηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (50%) συμφωνούν με την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να προτείνει συναινετική εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, αντιμετώπιση των σοβαρών εκκρεμοτήτων και ορισμό ημερομηνίας εκλογών μέσα στο 2015. Το 52% των ερωτηθέντων όμως, εκτιμούν ότι παρά την πρωτοβουλία αυτή, δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Δείτε το γκάλοπ μήπως ξεστραβωθείτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...