Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Θα οργιάσουν οι πολιτικοί τυχοδιώκτες της ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, κινδυνολογώντας ασύστολα



Ήδη έδωσαν το πρώτο στίγμα με τις δηλώσεις τους. Όλοι μαζί να τους στείλουμε στα πολιτικά τάρταρα εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδα και μέλλον.
Ο πανικόβλητος γερμανόδουλος Σαμαράς με ζωγραφισμένη την αναμενόμενη ήττα στο πρόσωπό του εξέφρασε την… αισιοδοξία του ότι η ΝΔ θα... κερδίσει τις εκλογές.
Εμφανώς απογοητευμένος από τις εξελίξεις, πριν από λίγο με δημόσια δήλωσή του, ανακοίνωσε ότι αύριο θα πάει ο ίδιος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής με κάλπες την Κυριακή 25η Ιανουαρίου, σαν να μας κάνει χάρη .
Κάλεσε τον ελληνικό λαό Να κάνει ό,τι δεν έκανε η Βουλή έπειτα από την τρίτη ψηφοφορία στη Βουλή και την αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ανακοίνωσε πως οι εκλογές θα γίνουν στις 25 Ιανουαρίου και ανέφερε ότι η κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορούσε για να εκλέξει πρόεδρο η σημερινή Βουλή και να αποτραπούν οι εκλογές γιατί, «δεν τις θέλει η πλειοψηφία του λαού».

«Οι περισσότεροι βουλευτές άκουσαν τη φωνή της λογικής, αλλά μια μειοψηφία 132 βουλευτών  μέσα από τις οποίες συναθροίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή, σέρνουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές».

«Είμαι εδώ για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως ο λαός «θα μάθει όλη την αλήθεια για το που βρίσκεται η χώρα σήμερα, το πόσο κοντά είναι στην οριστική έξοδο από την κρίση αλλά και πόσο εύκολο είναι να κυλήσουμε ξανά στη βαθιά κρίση».
Δηλαδή προβλέπουμε να οργιάσει η κινδυνολογία του τύπου η εμείς η το χάος.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο έτερος προδότης  το χοντροβουβαλο ο Βενιζέλος μίλησε για εκβιασμό των θεσμών από ετερόκλητες δυνάμεις της αντιπολίτευσης, Η χώρα, είπε, οδηγείται σε εκλογές με ευθύνη και της Χρυσής Αυγής και αυτό «αποτελεί όνειδος για τη Δημοκρατία» και πρόσθεσε ότι η ώρα της αλήθειας έφθασε και πως ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα κρατούν στα χέρια τους το μέλλον του τόπου.

 

ΝΤΟΡΑ : Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!!! 

 

 Ηγετική τοποθέτηση από Αλέξη! Έρχεται να ενώσει όλους του Έλληνες!

 

Καμμένος: Το δίδυμο Βενιζέλου-Σαμαρά τελείωσε






 

Ζούμε ελεεινέ γαμπρέ του Μπακατσέλου για να σε δούμε κρεμασμένο στο τσιγκέλι κι απο τη γλώσσα…



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζουμε ο φραπεδιάρης λαός να μην στείλει σούργελα τύπου Πιπιλη, Μπουμπουκου κ.α τσατσοπουλου ψαριανου , ποταμισιων στη Βουλή
Όποιος ψηφίσει αυτή την φορά την νουδούλα θέλει πολύ μα πολύ ξύλο.

Ανώνυμος είπε...

τσατσοπουλος μπεκροκανατες πισωγλεντηδες μπουμπουκοι ψαριανοκαφροι
εξω απο τη βουλη και γρηγορα φυλακη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...