Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ου ζω ….χωρίς …δώδεκα.



Τρία 24ωρα πριν την τελική και πιο κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή που θα κρίνει την πορεία και το μέλλον της χώρας από εδώ και στο εξής και η αγωνία των προδοτών κορυφώνεται.

Ο γερμανόδουλος Σαμαράς αναμένεται με νέο διάγγελμα να απευθύνει ύστατη έκκληση προς αργυρώνητους  βολευτές να αναλάβουν δράση όχι για το μέλλον της χώρας αλλά το μικροκομματικό και οικονομικό συμφέρον τους.

Θα αναφερθεί στις επιπτώσεις που θα έχει στην οικονομία και στη χώρα, η μη εκλογή Προέδρου και η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, και θα κάνει λόγο για εθνικό κίνδυνο που θα διατρέξει η πατρίδα μας…. εάν δεν είναι αυτός πρωθυπουργός.  Μάλιστα θα απευθυνθεί προσωπικά στους βουλευτές λέγοντας ότι ο καθένας ξεχωριστά θα φέρει την ευθύνη για τα όσα ακολουθήσουν μετά τις 29 Δεκεμβρίου αφού κανείς δεν θα έχει τη δικαιολογία ότι δεν ήξερε πως μπορούσε εάν ήθελε …να τα αρπάξει..
Προγραμματίζεται έτσι να απευθύνει νέο μήνυμα ψυχολογικής προετοιμασίας αλά Γκεμπελ  προς τον ελληνικό λαό, την παραμονή της ψηφοφορίας. Στο μήνυμα θα περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια τους κινδύνους που θα διατρέξει η χώρα από μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ενώ αναμένεται να υπενθυμίσει την πρωτοβουλία συναίνεσης που ανέλαβε (συναινετική εκλογή Προέδρου, κυβερνητική ανασύνθεση, ολοκλήρωση συνταγματικής αναθεώρησης και εκλογές περί τα τέλη του 2015)
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ώρες, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος είχαν κύκλο επαφών με πιθανά αργυρώνητα στελέχη τόσο των ανεξάρτητων βουλευτών όσο και με στελέχη κοινοβουλευτικών ομάδων της αντιπολίτευσης με σκοπό να καταγραφεί μια νέα δυναμική της υποψηφιότητας Δήμα τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...