Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Όνομα δεν έχει ρε καραγκιόζη . Είστε εν΄ δυνάμει όλοι, φακελάκηδες.



Μπορεί να είσαι και εσύ ο φακελάκιας, και να βγαίνεις για ….ξεκάρφωμα.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος καταγγέλλει κάθε φαινόμενο χρηματισμού ιατρού», αναφέρει ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχάλης Βλασταράκος, με αφορμή την επ΄ αυτοφώρω σύλληψη του ιατρού - γυναικολόγου του νοσοκομείου της Αθήνας "Αλεξάνδρα" με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Την ίδια στιγμή "καλεί τόσο τους πολίτες να προβαίνουν σε πράξεις καταγγελίας των επιόρκων ιατρών όσο και το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο των Ιατρών του ΕΣΥ, το οποίο είναι όργανο του υπουργείου Υγείας, να πράξει άμεσα τα δέοντα".
"Δηλώνω με κατηγορηματικότητα ότι, ο συγκεκριμένος ιατρός, ο οποίος παραβίασε βάναυσα τον όρκο του, προσέβαλε το ιατρικό σώμα και κατασυκοφάντησε το ΕΣΥ με την απαράδεκτη και κατακριτέα πράξη του, δεν είναι μέλος της διοίκησης του Ανωτάτου Πειθαρχικού του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου", αναφέρει ο κ. Βλασταράκος.

 

Συνελήφθησαν δύο γυναικολόγοι για «φακελάκι» 900 ευρώ ... 

 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! 

 

Στα πράσα δύο γυναικολόγοι για φακελάκι και παράνομο ιατρείο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...