Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαρά…. Μήπως θυμάσαι ένα σκανδαλάκι, με τον τίτλο "Παραδικαστικό κύκλωμα";.



Όλα τα καλά παιδιά έχει μαζέψει για… περιβάλλον. Ούτε η …καμόρα να ήταν.  

Ξέρετε αυτό που υψηλόβαθμοι και όχι μόνο δικαστές και δικηγόροι είχαν στήσει ένα κύκλωμα που έκαναν την "τυφλή" Δικαιοσύνη να βλέπει τα πάντα, και πετύχαιναν ευνοϊκές αποφάσεις για υποθέσεις που είχαν συμφέροντα, και όλα αυτά με το αζημίωτο, βέβαια!

¨Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Ant1, στις 2 Δεκεμβρίου του 2005, ο δικηγόρος Πέτρος Μαχάς, κατηγορούμενος για εμπλοκή με το κύκλωμα αυτό, αφού απολογείται αφήνεται ελεύθερος, όπως και πολλοί άλλοι όπως θυμόμαστε, με το σκάνδαλο να κουκουλώνεται!

Το άρθρο είναι από την ηλεκτρονική έκδοση του "Βήματος", όπου ενημερωνόμαστε ότι ο δικηγόρος Πέτρος Μαχάς είναι ο δικηγόρος του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που εκπροσωπώντας τον, πήγε να καταθέσει μήνυση κατά του Χαϊκάλη για την γνωστή υπόθεση δωροδοκίας!

Ο ίδιος δικηγόρος φαίνεται ότι τον προτιμάει όλος ο "καλός" κόσμος, αφού ΕΔΩ, τον συναντάμε ως συνήγορο του εφοπλιστή Ρέστη.

Τον Πέτρο Μαχά, ΜΑΖΙ με τον Αντώνη Σαμαρά, τον βρίσκουμε στο προεκλογικό επιτελείο του δεύτερου, στις δεύτερες εκλογές του 2012, όπου από την "Καθημερινή", η οποία εφημερίδα μας ενημερώνει ότι είναι πολύ στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού μας, επί μία 20ετια......

Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας, στον κύριο πρωθυπουργό που προσλαμβάνει τους πιο "αποτελεσματικούς" δικηγόρους για τις δουλειές του! 

Βέβαια πρωθυπουργός που παρεμβαίνει στην Δικαιοσύνη, δεν μπορεί να μην έχει και δικηγόρους που κάνουν την ίδια δουλειά!

Βέβαια, αν υπήρχαν κανονικοί δημοσιογράφοι στην χώρα, και όχι παπαγαλάκια θα το είχαν βρει μέρες πριν.....Αλλά η ελληνική δημοσιογραφία, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων βρίσκεται σε διατεταγμένη αποστολή σωτηρίας των μνημονιακών κυβερνήσεων του τόπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...