Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Τρίτο κόμμα η Χρυσή αυγή που είναι φυλακή, το είπε και η ….Σπυράκι του ..δεξιού χώρου. .



Το να μασάς κουκιά να τους φτύνεις είναι λίγο. Η Σπυράκι της άκρατης διαπλοκής είναι εκπρόσωπος της Νουδούλας με πεντακόσιες χιλιάδες και άνω αμοιβή από την ευρωβουλή  . Οι μάσκες έπεσαν .Το να τους πουμε για τα σπίτια τους δεν βγάζει τίποτα. Μόνο μια καλή με πολύ σαπούνι κρεμάλα θα φέρει τα… ίσια. Μας θυμίζει τον μεταπηδήσαντα  Κυρτσο που ήταν εκπρόσωπος πολύ έναντι πολύ αδρής αμοιβής, περίπου στα πεντακόσια χιλιάρικα , του… Καρατζαφέρη . Δεν τον ένοιαζε όμως ,γιατί τα πλήρωναν οι εργολάβοι, που του έφαγαν τον…. Βορίδη για να τον προετοιμάσουν για το… μέλλον. Όμορφος κόσμος …Μπομπολικά πλασμένος.....

και Μιχαλολιάκος μέσα γιατί ήταν με την…. ΜΟΜΑ.
  

Ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης παρουσιάζει υψηλή τη συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, ενισχυμένη της… ΝΔ, μέτρια (55%) περιέργως, όπως είπε, του ΚΚΕ και χαμηλή του ΠΑΣΟΚ (28%).

Τα κόμμα του Παπανδρέου, δεν μπορεί να μετρηθεί, γιατί ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η δημιουργία του, ενώ πτώση σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση κατά 1,5 μονάδα, παρουσιάζει και το «Ποτάμι».

Η εκτίμηση πρόθεσης ψήφου από το… πανεπιστήμιο Μακεδονίας δίνει την εξής σειρά:

ΣΥΡΙΖΑ 29,5%
ΝΔ 25%
Χ.Α 6%
ΚΚΕ 5%
«Ποτάμι» 5%
ΠΑΣΟΚ 4%
ΑΝΕΛ 2%
ΔΗΜΑΡ 0,5%

Το κόμμα του κ. Καμμένου που στην προηγούμενη μέτρηση βρισκόταν στο όριο του 3%, τώρα είναι εκτός Βουλής με 2% (χάλια τα ‘καναν ο Χαικάλης και η Ξουλίδου).

Η Χρυσή Αυγή πάντα απειλητική, 3ο κόμμα με 6%, ενώ οι αναποφάσιστοι είναι στο 15%...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...