Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Mα τι ….ξεχασιάρης είναι επιτέλους αυτός ο…. Μπαρμπαγιώργος ?



Κάτοχος της offshore Catalina Ltd, δήλωνε το 1993 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σύμφωνα με το "Πόθεν Έσχες" εκείνης της χρονιάς.
Όπως αναφέρει "Το Βήμα της Κυριακής", στο μικροσκόπιο των ορκωτών λογιστών, έχουν μπει δύο εταιρείες. Ειδικότερα,  πρόκειται για την Catalina International LTD, η οποία το 2009 μετονομάστηκε σε Sunlight Delight, και τη Homeric TCI.
Από τη σχετική έρευνα της δικαιοσύνης έχει προκύψει ότι η Catalina International, έχει λάβει εμβάσματα συνολικού ύψους 1.650.000 ευρώ, σε δύο διαφορετικές περιόδους, τα οποία φέρονται να προέρχονται από άτομο που αποτέλεσε τον μεσάζοντα για το κλείσιμο συμφωνίας για αγορά ελικοπτέρων Super Puma το Δεκέμβριο του 2000.
Πριν 20 χρόνια, ο κ. Καρατζαφέρης κατέθεσε για πρώτη φορά ως νεοεκλεγείς με τη ΝΔ βουλευτής δήλωση "Πόθεν Έσχες". Στον κωδικό "Α1.3" σχετικά με τη "συμμετοχή σε οποιαδήποτε κερδοσκοπική επιχείρηση", αναφέρονται η City News SA και η Catilina Ltd(όπως ακριβώς αναγράφεται).
Σύμφωνα με την εφημερίδα, που παρουσιάζει και το σχετικό έγγραφο της δήλωσης από το 1994, στις μεταγενέστερες δηλώσεις της περιόδου μετά το 2007, που υπέβαλε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τα ίχνη της Catalina Ltd, χάνονται.
Η μοναδική εταιρική συμμετοχή, που υπάρχει στα "πόθεν έσχες" του κ. Καρατζαφέρη, είναι τη συζύγου του, η οποία εμφανίζεται ως "εταίρος ΕΠΕ" σε επιχείρηση "παροχής υπηρεσιών" με έτος έναρξης το 2000 και κεφάλαιο εισφοράς τα 17.608 ευρώ. Μάλιστα η εταιρεία αυτή εμφανίζεται στη δήλωση του 2011 να πέρασε με γονική παροχή στον γιο του κ. Καρατζαφέρη, ενώ στη δήλωση του 2012 δεν αναφέρεται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1994, όταν ο κ. Καρατζαφέρης δήλωνε την Catalina Ltd, δεν ήταν παράνομο ένας πολιτικός να κατέχει υπεράκτια εταιρεία, χωρίς βέβαια αυτό να είναι και ηθικό.
Σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο, που ψηφίστηκε το 2010 όμως, η συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε υπεράκτιες εταιρείες, ισοδυναμεί με έκπτωση από το αξιώμά τους, ενώ απειλούνται με ποινές φυλάκισης 2-5 ετών και χρηματικά πρόστιμα από 10.000 έως 500.000 ευρώ, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και δήμευση του μεριδίου συμμετοχής τους.
Ο κ. Καρατζαφέρης ερευνάται αν έχει συμπεριλάβει στις δηλώσεις "πόθεν έσχες" του τις δύο υπεράκτιες εταιρείες και η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το αργότερο ως την προσεχή Τετάρτη, αναμένονται τα αποτελέσματα, ώστε η Επιτροπή να αποφασίσει την παραπομπή ή μη της υπόθεσης (ως προς το σκέλος των "πόθεν έσχες"), στον αρμόδιο εισαγγελέα.










 

Οδηγός του Θεοφιλογιαννάκου ο οπλέμπορας Κομνόπουλος που έστελνε εμβάσματα στον Καρατζαφέρη! 

 

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε γαλατα και τι σε περιμενει..
Οι νομαρχιακες στην πεινα κα συ πατριωτιλικη και μιζα απο εξωπλιστικα.
Ψαξε τρυπα να κρυφτεις γαμημενε.Αυτο ειναι απο τα αγραφα χωρις να ειναι κυβερνηση μιζα!απ΄τα αρχιδ.. αν εχεις και κρεμασμα μπινε

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα αποκαλυφθεί τίποτε γιατί πίσω κρύβεται όλο το ΠΑΣΟΚ (τωρινό ΣΥΡΙΖΑ).
Όταν αποκαλούσε Σαλώμη τον Σπηλιωτόπουλο επιζητούσε τη διαγραφή του για να βγει πάλι ο Σημίτης.
Αυτός φέσωσε τις μίζες, οργάνωσε μασονικά το κόμμα του και ο Σημίτης εγκαθίδρυσε τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ που είχε ξεκινήσει νωρίτερα το 1996.

Μιχάλης Χαραλαμπίδης είπε...

Καταλινα η Κατιλινα, ΟΦΣΟΡ η ΕΠΕ Ας αποφασίσει επιτέλους η φασιστική σας φλυαρία. Πριν από 20 χρόνια η πριν από 10 χρόνια η πριν από 4 χρόνια.Ας αποφασίσει επιτέλους η φασιστική σας φλυαρία.Ελικόπτερα Απάτσι η γερμένα υποβρύχια η άρματα Λέοπαρντ. Ας αποφασίσει επιτέλους η φασιστική σας φλυαρία.Το μικρό κόμμα που τα πήρε από την Ζήμενς ήταν ο ΛΑΟΣ, άσχετα που ιδρύθηκε μετά από κάμποσα χρόνια. Αυτό δεν απασχολεί το καθεστώς της φασιστικής φλυαρίας που μας φύτεψε η Πελατειακή Ιδιωτική Παράγκα των εν Μπαϊρακτάρη νταβατζήδων. Τι πάμπερς τι οφσορ η παράγκα παράγκα. Ο πεθαμένος Ανδρέας με τη Λιάννη στην πλάτη στις εκλογές αμέσως μετά το ειδικό δικαστήριο πήρε και τα σώβρακα της παράγκας. Κάντε και σεις ήρωα τον Καρατζαφέρη μπορείτε, απλά βρίστε τον.

Ανώνυμος είπε...

Mιχάλη μην εκτίθεσαι. Το ότι έχει ο Καρατζαφερης ofshorre είναι αδιαμφισβήτητο .Το ότι φροντίζουν όλοι οι ιδιοκτήτες τους να μην υπάρχουν πολλές αποδείξεις και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο . Το ότι δεν είναι ο μοναδικός και αυτό είναι το ίδιο. Το ότι δεν έχουν αγγίξει τις και κυπριακές είναι απορίας άξιον ,καθώς και το γιατί ΤΩΡΑ. Τι έκανε που τους φόβισε η άγγιξε ευαίσθητες χορδές, αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

Ανώνυμος είπε...

Προς τρομπα χαραλαμπιδη: απο το 2000 ο γαλατας ηταν ανεξαρτητος βουλευτης.Τι τον εμποδιζε να μπει σε μια επιτροπη εξοπλιστικων και να κανει τις ματσακονιες του με τα αρχιλαμογια του πασοκισταν.Βεβαια ισχυει το τεκμηριο της αθωότητας και μακαρι να μην τρεχει τιποτα.Τη ζημια ομως στον πατριωτικο χωρο την εκανε και για αυτο δε συγχωρείται .

Ανώνυμος είπε...

O Yπουργοs Υγειαs κ.Βοριδηs ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΘΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2010 ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ>>>>>>>>>>.....Μιχαλακη;;;;;;;;απο που πανε για τον κορυδαλο;;;;;;;μιχαλακη να του παs μια μονοπολι να παιζουν με τον ΑΚΗ.....

Ανώνυμος είπε...

O Koινοβουλευτικοs Εκπροσωποs τηs ΝΔ Αδωνιs Γεωργιαδηs Aναφερθηκε Στα Περι ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΩΣΤΟΣΟ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!Παντα ευγενηs ο κ.Γεωργιαδηs>>>>>>>>Οταν ομιλει ο κουμπαροs οι λεξειs εχουν βαροs λεει η παροιμια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αθανασιοs Πλευρηs Καταρχην θεωρω οτι η Δικαστικη Ερευνα θα πρεπει να φτασει στο τελοs και αν τυχον Υπαρχουν Ευθυνεs ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ!!!!!!Ελπιζω οτι υπαρχουν καποια στοιχεια που θα εχει ο προεδροs ο κ.καρατζαφερηs που θα ανατρεψουν αυτη την κατασταση ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!Δηλαδη κ.Πλευρη σκουρα τα πραγματα εεεεεε τσιου τσιου το πουλακι;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ
ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΤΟ DR WED LINK CHECKER ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ.

http://ads.yahoo.com/rw?title=&qs=iframe3%3FbSMsG3EoVgBFBrwBAAAAAHBeeAAAAAAAAgABUAAAAAAAAP8AAAABF9ZajgAAAAAAfGGBAAAAAAC215QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUcxsAAAAAAAICAwAAgD8AcRXNQdYtUD9xFc1B1i1QPxF5AMMP91o%2EEXkAww%2E3Wj8AAAAAAAAAALZQAIIK-mE%2EAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB4hqNGJfSxEOuuc9zQvDwdxcXX2jElT1myYiIsAAAAAA%3D%3D%2C%2Chttp%253A%252F%252Fklikfmradio%2Eblogspot%2Egr%252F%2CB%253D10%2526H%253D%2526M%253D5%2526Z%253D0x0%2526_salt%253D2367411192%2526r%253D0%2526s%253D5646449%2526s%253D5646449%2526section_id%253D5646449%2526suid%253D28a0c892-843a-423b-a56e-b5538f1ed566%2526y%253D29%2526z%253D0x0%2C2146c29a-6dd3-11e4-ba2d-6b77ab3d2cd0%2C1416171429176

Ixnos είπε...

Προς ανωνυμο που ειπε οτι κολλαει η κεντρικη σελιδα. Δεν μου εμφανιζει προβλημα σε αλλους, μηπως πρεπει να κατεβασεις το Adblocker για να σου σταματησει τις διαφημήσεις εσενα στον browser; Για δοκιμασε το.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ Adblocker ΙΧΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ- ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ JAVA ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ BROWSER. ΜΕ ΤΟ DR WEB LINK CHECKER ΣΤΟ CHROME ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΚΑΝΝΑΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΧΝΟΥΣ, ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

O Aναπληρωτηs προεδρου του ΛΑΟΣ (πρωην αναπληρωτηs εθνικηs αμυναs και για μικρα χρονικα διαστηματα ευρωβουλευτηs ΠΡΕΣΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ)Δηλωσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι δεν εχω σχεση με τιs προσωπικεs υποθεσειs κανενοs!!!!!!!!!!!!!Συμπληρωσε δε οτι εχει επιληφθει η δικαιοσυνη για την ΥΠΟΘΕΣΗ και πωs οταν ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ τοτε το κομμα του θα λαβει τιs αποφασειs του!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Την παραιτηση του αντιπεριφερειαρχη Φωκιδοs ΙΩΑΝΝΗ ΡΑΜΜΟΥ ζητησε και ελαβε σημερα το πρωι Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ.ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ''ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΩΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!ο γιαννακηs θα του μαθουνε κορνετα φλαουτο πιπιζα κλαρινο πιπεs ξερει να κανει εμαθε στα KAIKOS TERCS......

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης τσέπωσε 6 εκ χωρίς να είναι κυβέρνηση. Φανταστείτε τι έχει τσεπώσει όλο το ΠΑΣΟΚ (νυν ΣΥΡΙΖΑ)

Ανώνυμος είπε...

Απο την ερευνα τηs Εισαγγελιαs φαινεται πωs τα τελη του 2009 η Catalina Internasional LTD θα μετονομαστει σε Sunlight Delight LTD και τον Ιανουαριο του 2010 εγγεγραμενοs μετοχοs (φυσικο προσωπο δηλαδη που κατεχει τιs μετοχεs για λογαριασμο του πραγματικου δικαιουχου)θα οριστει η αδελφη του κ.καρατζαφερη ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ενα μηνα αργοτερα 16/02/2010 με εντολη του προεδρου του ΛΑΟΣ γιωργου καρατζαφερη τα υπολοιπα των τραπεζικων λογαριασμων που τηρουσε η Catalina στην τραπεζα RBC θα μεταφερθουν στο εμπιστευμα The Feriska Τrust!!!!!!!Eπιχειρηματικα ακινητα(γραφεια και εδρα του τηλεοπτικου σταθμου (AΡΤ ΤV)επι των οδων Καλλιροηs 52 και Πραξιτελουs 58 στην Καλλιθεα ΒΙΛΑ στο Λαγονησι η αξια τηs οποιαs υπολογιζεται απο την RBC στα 6.000.000 εκατομυρια ευρω Διαμερισμα 3 υπνοδωματιων στιs BRUKSELLES το οποιο αποκτηθηκε το 1999!!!!!!!!!!LONDON SCHOOL THE PIPES OF KORYDALOS Υπευθυνεs για την εκμαθηση κυριεs Μητρουλα Tσαμπιερη Γκατσου Κουτρα Παπαλουκα Γιουτσου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...