Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Πάνος Καμμένος: Aν δεν κάνουμε το "'Άρατε πύλες" τα γιαούρτια, θα μετατραπούν σε Καλάσνικοφ ..





Ο Πάνος Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ είχε καταγγείλει στη Βουλή σε σύγκρουσή του με τον Άδωνη Γεωργιάδη πως το ΛΑΟΣ με ερωτήσεις του πίεζε να παραληφθούν τα προβληματικά υποβρύχια.
Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Γεωργιάδης, Βορίδης και Πλεύρης φαίνεται να έχουν κάνει πάνω από 20 ερωτήσεις στη Βουλή που αφορούν εξοπλιστικά στα οποία τελικώς φέρεται εμπλεκόμενος ο Γιώργος Καρατζαφέρης του οποίου offshore εταιρείες λαμβάνουν εμβάσματα από τις εταιρείες εξοπλισμών.

Ρε …Πάνο… γιατί υποψιαζόμαστε ότι θα είσαι ο… επόμενος;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερωτηση προs τον Αξιοτιμο Υπουργο Εθνικηs Αμυναs κ.Ευαγγελο Βενιζελο 23/07/2010/297-Οι ερωτωντεs βουλευτεs Γεωργιαδηs Σπυριδων Αδωνιs βουλευτηs ΛΑΟΣ Β! Αθηνων!!!!Πλευρηs Αθανασιοs βουλευτηs ΛΑΟΣ Α! Αθηνων!!!!Ο Αδωνιs Γεωργιαδηs οταν ηταν στον ΛΑΟΣ 2011 Πιεζε την Κυβερνηση με 35 ερωτησειs ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΕΡΝΑΝ!!!!!!!!Μαζι με τον Αθανασιο Πλευρη και τον Κυριακο Βελοπουλο τοτε το ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ τον τ.ΠΡΕΣΒΗ κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευαγγελοs Βενιζελοs εγω δεν δημοσιοποιω ιδιωτικεs συζητησειs Οταν ο κ.καρατζαφερηs με επισκεφθηκε στο Πενταγωνο ωs αρχηγοs κομματοs τον δεχθηκα ωs οφειλα και οταν ημασταν οι δυο μαs μου ειπε ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ και του ειπα αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!Και εβαλε τουs βουλευτεs του να μου κανουν ερωτησειs!!!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΑ!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...