Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Άντε ….καλοφάγωτα.



Ανοίγει η πόρτα της φυλακής αρχικά για την Αρετή Τσοχατζοπούλου καθώς το Πενταμελές Εφετείου Κακουργημάτων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της 12χρονης κάθειρξης που της έχει επιβληθεί για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες.
 Αναμένετε και του κλεφτοΆκη.
Αντίθετα ομόφωνα απέρριψαν για μια ακόμα φορά την αιτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη.
Αυτή ήταν η τρίτη αίτηση της κόρης του Ακη Τσοχατζόπουλου η οποία έγινε δεκτή με πλειοψηφία 3 έναντι 2.
Στο άκουσμα της απόφασης η κατηγορουμένη ξέσπασε σε λυγμούς ενώ ο αρχικλεφταρας πατέρας της Ακης Τσοσοχατζόπουλος έσπευσε να την φιλήσει και να την αγκαλιάσει μέσα στο ακροατήριο. “Αν δεν έλεγε και εδω έξω τι άλλο θα ακούγαμε”, αναφώνησε ο πρώην υπουργός σε διακοπή της συνεδρίασης.
Το δικαστήριο της επέβαλλε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση 2 φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής της και εγγυοδοσία 30.000 ευρώ παρά την παράκληση εκ μέρους του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακοπούλου να μην της επιβληθεί εγγύηση αφού “επέστρεψε όλα τα ακίνητα και δεν υπάρχει ούτε ευρώ”. Σε λυγμούς και χειροκροτήματα ξέσπασαν στο ακροατήριο και οικείοι της ενώ αντίθετα κατήφεια υπήρξε στην πλευρά των συνηγόρων της Βικυς Σταμάτη που επίσης έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και απορρίφτηκε και η τέταρτη αίτηση αποφυλάκισης της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...