Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Όσο ήταν δήμαρχος ο Κουράκης δεν τολμούσε κάνεις να δείρει ….αντιδήμαρχο.



Στο  Νοσοκομείο  μεταφέρθηκε περίπου στις 7.00 το απόγευμα,  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο αντιδήμαρχος ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από αγνώστους που τον χτύπησαν με λοστό.
Στο Νοσοκομείο έχουν σπεύσει συγγενείς του Πέτρου Ινιωτάκη αντιδήμαρχου Ηρακλείου  αλλά και στελέχη της δημοτικής αρχής ενώ υπάρχει κινητοποίηση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του και σύμφωνα με τις πληροφορίες κλήθηκε και ο διευθυντής της γναθοχειρουργικής κλινικής κ.Μαστοράκης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρει κατάγματα ωστόσο δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του

Στο Νοσοκομείο έχει σπεύσει και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ο ίδιος ο αντιδήμαρχος πάντως δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, ενώ εκτιμάται ότι οι δράστες τον χτύπησαν από πίσω
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ινιωτάκης δέχθηκε την επίθεση στην περιοχή της οδού Επιμενίδου- Ευρώπης και μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και αστυνομική δύναμη προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες
Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου
Σε γραπτή δήλωση του ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός αναφέρει:
«Ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης ,εδέχθη σήμερα το απόγευμα σκληρή και άνανδρη επίθεση από άγνωστους δράστες.
Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική αυτή επίθεση και αναμένω από την αστυνομία να προχωρήσει τάχιστα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...