Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Νεκρός σε τροχαίο(;) ο Λεωνίδας Σταθόπουλος!



Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος της Κλεισούρας, όταν ένας Αλβανός κτύπησε από πίσω το αυτοκίνητο του Λεωνίδας Σταθόπουλου, 47 ετών, υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη και πολιτευτή του Λαϊκού Συνδέσμου με αποτέλεσμα να τον πετάξει σε ένα γκρεμό και να σκοτωθεί.

Το όχημα του Λεωνίδα Σταθόπουλου κινούνταν με κατεύθυνση προς το Αντίρριο. Ξαφνικά σε ένα σημείο του δρόμου επάνω από έναν γκρεμό τον κτύπησε από πίσω, υπό συνθήκες που μένει να διευκρινιστούν, το αυτοκίνητο του Αλβανού.

Είναι το δεύτερο θανατηφόρο επεισόδιο στην άσφαλτο των τελευταίων ημερών, όπου Αλβανοί σκορπούν τον θάνατο, μετά την απίστευτη τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη, αλλά εδώ έχουμε κάτι που μοιάζει με…. συγκεκριμένη στόχευση.

Ο γνωστός πρώην πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, Λεωνίδας Σταθόπουλος πρόσφατα απασχόλησε την τοπική επικαιρότητα μετά την παραίτηση του από το κόμμα, .Ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την πολιτική, οργανώθηκε σε ακροδεξιούς σχηματισμούς και αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία στελέχη του εθνικισμού στην Δυτική Ελλάδα. Υπήρξε στέλεχος της Χ.Α., μεταπήδησε στο ΛΑ.ΟΣ. και επανέκαμψε στη Χ.Α. τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά έγινε ο πολιτικός καθοδηγητής της Οργάνωσης στη Δυτική Ελλάδα, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2012 και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης το 2013. Μόλις πρόσφατα διαφοροποιήθηκε από τις κεντρικές επιλογές της ηγεσίας της Χ.Α. και υπέβαλλε την παραίτηση του. Ήταν μια ηχηρή παραίτηση που έτυχε μάλιστα πανελλαδικής προβολής. Εργαζόταν για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως ασφαλιστής. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΑ - Η ΦΟΝΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ -


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τους γαμας το μουνι της αδερφης τους μετα τους κωλοαλβανους.Αντε στο διαολο με την κωλορατσα.στειλτε τα αεροπλανα να την κανουν οικοπεδο

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να συμπληρώσω ότι πρόκειται για τον ανιψιό ενός από τους μεγαλύτερους πολιτικά άνδρες που έχω γνωρίσει. Του αείμνηστου καθηγητή και μέντορα πολλών μετέπειτα προδοτών του πατριωτικού χώρου που ξέχασαν τα λόγια του για τριάντα αργύρια , ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...