Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ένας στους τρεις νεκρούς Έλληνας, και αυτός… μπάτσος.



Ημέρα ανείπωτου πένθους για την Αστυνομία κήρυξε τη σημερινή ο Κικίλιας, με δήλωσή του σχετικά με τον θάνατο του νεαρού αστυνομικού (ο δεύτερος μέσα σε λίγες ώρες μετά τον ειδικό φρουρό της Ομάδας ΔΙΑΣ στον Κηφισό), τον οποίο παρέσυρε μαζί με άλλους τρεις ανθρώπους το «τρελό» ΙΧ (μάρκας Smart) ενός κολοΑλβανού  που προκάλεσε το μακελειό, με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη.
Συγκεκριμένα ο υπουργός δήλωσε:
«Πραγματικά τα λόγια περιττεύουν. Για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας η σημερινή ημέρα είναι ημέρα ανείπωτου πένθους. Σε λιγότερο από 12 ώρες χάσαμε δύο νέους αστυνομικούς σε δύο τραγικά τροχαία δυστυχήματα. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για τον αστυφύλακα Αναστάσιο Χριστοδουλίδη, έναν νέο άνθρωπο, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ πήγαινε να παρακολουθήσει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο της Ελληνικής Αστυνομίας. Μαζί με τον Αναστάσιο Χριστοδουλίδη έχασε τη ζωή του ένας ακόμη συνάνθρωπός μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων αυτής της τραγωδίας».

Με εντολή του, οι σημαίες σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα κυματίζουν σήμερα, Τετάρτη και αύριο μεσίστιες.
Σημειώνεται ότι ο άτυχος αστυφύλακας είχε βγει από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, οπού είχε παρακολουθήσει ενημερωτικό σεμινάριο για τον Έμπολα, όταν έπεσε πάνω του το μοιραίο Smart, το οποίο οδηγούσε ένας 28χρονος γαμημένος Αλβανός.
Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος συγκρούστηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο του μακελειού με ταξί και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να «θερίσει» πρώτα μια 31χρονη Αλβανίδα που ήταν στο πεζοδρόμιο με τον σύζυγό της, η οποία πέθανε επιτόπου, και στη συνέχεια μια ακόμα κοπέλα, την οποία ακρωτηρίασε στα κάτω άκρα και είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έναν 60χρονο υπήκοο Αιγύπτου, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και τον 23χρονο αστυνομικό.
Η «τρελή» πορεία του Smart σταμάτησε όταν το ΙΧ ανατράπηκε και τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος. 

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη -Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...