Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Κάτω ρε τα χέρια από την Χριστίνα .Προτιμάμε να μας «ξεδοντιάζει» αυτή, παρά η… μπεκροΠιπιλή .



Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), με τρεις αποφάσεις του, απέρριψε τις αιτήσεις της οδοντίατρου Χριστίνας Ιακωβίδου η οποία ζητούσε να ακυρωθούν αποφάσεις του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου Οδοντιάτρων που της επέβαλαν πειθαρχικές ποινές εξάμηνης προσωρινής παύσης από την άσκηση του οδοντιατρικού επαγγέλματος.

Οι πειθαρχικές ποινές ανάγονται σε παραβάσεις του δεοντολογικού κανονισμού των οδοντιάτρων, λόγω των διαφημιστικών συνεντεύξεων που έδωσε το 2000 σε περιοδικά, αλλά και σε άρθρο που δημοσίευσε σε περιοδικό και πάλι και γινόταν αναφορά σε περιστατικά τα οποία δημιούργησαν αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ωστόσο, οι δικαστές δεν δέχθηκαν τους ισχυρισμούς της, ότι οι επίμαχες δημοσιεύσεις που είχαν «ειδικό περιεχόμενο» έγιναν εν αγνοία της, γιατί αν αυτό ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, θα είχε «εκδηλώσει την αντίθεσή της δημοσίως στα αντιδεοντολογικά δημοσιεύματα» όταν πληροφορήθηκε την ύπαρξή τους, πράγμα που όμως δεν έκανε.

Το ΣτΕ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα δημοσιεύματα επεδίωκαν «με επιδεικτικό τρόπο να διαφημίσει εμπορικώς τις υπηρεσίες της και να καταδείξουν την επιστημονική υπεροχή της έναντι των συναδέλφων της».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ! ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΩΝΕΙ! ΜΙΑ ΒΑΜΜΕΝΗ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΑΠΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...