Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Κολοτουμπιάδας ανάγνωσμα.



 Είναι αποφασισμένος να κάνει οτιδήποτε Αδωνίστικο προκειμένου να μπει στην δημοσιότητα είναι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Σημερινό του κατόρθωμα είναι ότι  μιλώντας πριν λίγο στον ΣΚΑΪ, επιτέθηκε στον Κώστα Καραμανλή ( αφού ίσως κατάλαβε επιτέλους ότι όσο ζει ο Καραμανλής αυτός δεν πρόκειται να δει την πόρτα της Συγγρού αφού η κολόνια κρατά από την εποχή του ....Αρούλη -Σαλώμη  με τα υπονοούμενα που άφηνε )  κατονομάζοντάς τον τώρα  ως …λουφαδόρο, που πληρώνεται από τον ελληνικό λαό "που πεινάει", αλλά "δεν απολογείται στη Βουλή".
 Αυτό που λέει ο λαός "χαραμοφάης" δηλαδή, που προσβάλει τον ελληνικό λαό με τη σνομπαρία του.
Το ενδιαφέρον βρίσκεται στο ότι ο Καρατζαφέρης ξέρει πολύ καλά, ότι ο Καραμανλής δεν μπορεί να μιλήσει, για τον ίδιο λόγο, που ο ίδιος αναγκάζεται να τον κατηγορεί δημόσια: μήπως και εξευμενίσει το "τέρας" που τον κυνηγά αδυσώπητα. Όσοι δεν καταλαβαίνετε τη στροφή του Καρατζαφέρη, μελετήστε προσεκτικά το τηλεγράφημα της Αμερικανικής Πρεσβείας που τον αφορά. Ο άνθρωπος υποτάχθηκε φυσιολογικά, όπως ολοι στην ανώτερη δύναμη που κυβερνά αυτόν τον πλανήτη. 

 

Τα μερακλίδικα 090...του Γιώργου Καρατζαφέρη ...και το "πάρε με να σε πάρω .." με το ΑΡΤ ΤV!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ . ΕΙΧΕ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ..ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ .....
ΙΧΝΟΣ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΟΥΛΟ (ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ) ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΣΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ...ΕΠΑΙΖΕ ...ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...