Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Και ποιος θα καθορίζει το …”όσοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά “ ρε αρχικόπανε;



Aφού είδαν ότι σταμάτησε η κυκλοφορία παρασκευή –Σαββάτο που εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό άνευ προηγουμένου απλά και μόνο για εισπρακτικούς λόγους η αστυνομία, τώρα έρχονται να που ότι…
 Με νομοθετική ρύθμιση και άμεση κατάθεση σχετικής τροπολογίας, αίρεται το μέτρο της αυτόφωρης διαδικασίας  για τους μικροοφειλέτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά. Αυτό προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαραλάμπος Αθανασίου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.
«Έχουμε εντολή από τον Πρωθυπουργό, να αλλάξουμε μαζί με τον κ. Μαυραγάνη το νομοθετικό πλαίσιο και να γίνει πιο ευνοϊκό για τους πολίτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά», τόνισε κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, υπογραμμίζοντας πως το μέτρο του αυτοφώρου είναι και προσωπική του άποψη πως πρέπει να καταργηθεί, τουλάχιστον για τους μικροοφειλέτες, όπως αναμένεται να γίνει άμεσα, με την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας, η οποία είναι σχεδόν έτοιμη και αναμένεται άμεσα να κατατεθεί στη Βουλή».
Δεν τους έχει όμως πλέον κανείς εμπιστοσύνη .Απλά περιμένει τις εκλογές για να τους τιμωρήσει για την στέρηση της ελευθερίας του. Ούτε στην Χούντα δεν γινόταν τέτοιο κυνηγητό στους Αγιάννηδες.
Ένα γαμημένο Σαββατοκύριακο του απόμεινε για να ηρεμήσει, και αυτό δεν τολμά να πάει πουθενά, διότι κινδυνεύει να βρεθεί μέσα για μία κλήση, η γιατί …δεν έχει… προφυλακτικά μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...