Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Κάνει… ότι μπορεί, για να …εξαφανιστούν οι ΑΝΕΛ ο ..Καμμένος .



Μία ανάρτηση στο Facebook και ένα συνέδριο αποτέλεσαν την αφορμή για να παραπεμφθεί η Ραχήλ Μακρή στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Real Fm 97.8 η Ραχήλ Μακρή μέσω Facebook εξέφρασε την αντίθεσή της για την τοποθέτηση της Γεωργίας Στεφανάκη στον Τομέα Πολιτισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
“Την αποκατέστησε την Κρητικοπούλα”, έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του κόμματος.
Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου. Η Ραχήλ Μακρή δεν μπόρεσε να παρευρεθεί καθώς αναρρώνει και αποφάσισε να στείλει τον σύζυγό της να μιλήσει.
Έτσι, σύμφωνα με τον Real Fm 97.8 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αποφάσισε σήμερα να την παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της.
Όπως είπε ο κ. Καμμένος στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».
Πρέπει να σημειωθεί ότι η κυρία Μακρή λόγω προβλήματος μετά από σοβαρό χειρουργείο, βρίσκεται καθηλωμένη στο σπίτι της. Ε, δεν είναι και τόσο πρέπον κύριε “Πρόεδρε” ( Γέμισε η Ελλάδα ..προέδρους ) η παραπομπή μετά από προβλήματα υγείας. Κατά τα άλλα, ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι η κυρία Μακρή δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει. “Θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου. Εάν θέλουν ας με διαγράψουν” ανέφερε η κ.Μακρή σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Επίσης από ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης γίνεται λόγος για οριστική ρήξη της Ραχήλ Μακρή με τον Πάνο Καμμένο και αιφνιδιαστικές κινήσεις της που πιθανόν να προλάβουν πειθαρχικά και επιτροπές λογοκρισίας που ανήκουν σε άλλες εποχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...