Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Γεια σου Μαγγανά μου, γεια σου με τους Χίτες τα παιδιά σου…… που είναι στην πηγάδα.



Σε 27 προσαγωγές -εκ των οποίων οι 7 έγιναν συλλήψεις- προχώρησε η αστυνομία στον Μελιγαλά, όπου διεξήχθη το μνημόσυνο των θυμάτων του Σεπτέμβρη 1944.

Από τους 7 συλληφθέντες οι 4 βρίσκονταν μαζί με τον Πολύβιο Ζησιμόπουλο και συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών, Δημοσίων Έργων και άλλων διατάξεων που αφορούν τις ραδιοσυχνότητες, καθώς έφεραν πάνω τους ασυρμάτους.

Οι υπόλοιποι τρεις ήταν μαζί με τον Κώστα Μπαρμπαρούση και εις βάρος τους -αλλά και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής- σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, καθώς δεν σταμάτησαν σε μπλόκο της Τροχαίας. Σημειώνεται ότι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης δεν συνελήφθη λόγω βουλευτικής ασυλίας.

Με μηνύσεις απειλεί η Χρυσή Αυγή τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Β. Κικίλιας, με αφορμή τη σημερινή τελετή μνήμης στον Μελιγαλά, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Μετά τα σημερινά έκτροπα της κυβέρνησης στο Μελιγαλά όπου εμποδίστηκαν ακόμα και συγγενείς θυμάτων να μεταβούν στο χώρο του μνημόσυνου η Χρυσή Αυγή καταθέτει μηνύσεις κατά του Υπουργού Προ-πο και του Αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας που καταπάτησαν το σύνταγμα και τις θρησκευτικές ελευθερίες πολιτών, ενώ προέβησαν και σε σωρεία ποινικών αδικημάτων όπως: παράβαση καθήκοντος και παράνομη βία. Οι μεθοδεύσεις του παρακράτους Σαμαρά δεν θα περάσουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...