Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Πρέπει να έχει…. μεγάλες οικονομικές ανάγκες η Eβραική « Huffington Post»



Στη λίστα με τους κορυφαίους οκτώ δημάρχους στον κόσμο βρίσκεται το όνομα  ενός Έλληνα άρχοντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των οκτώ δημάρχων του κόσμου όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας « Huffington Post » με τίτλο «Συνάντησε τους δημάρχους από όλο τον κόσμο μεταμορφώνοντας τις πόλεις τους» αλλά «αντιμετώπισε σημαντικές προκλήσεις με το θράσος ενός έμπειρου πολιτικού».
«Ο Μπουτάρης ίσως να μην μοιάζει με τον παραδοσιακό πολιτικό » αναφέρει η εφημερίδα περιγράφοντας μάλιστα και την εξωτερική εμφάνιση του δημάρχου Θεσσαλονίκης  ο οποίος όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ « φορά βραχιόλια αγορασμένα από πάγκους, σκουλαρίκι κι έχει τατουάζ ».
«Παρά την κληρονομιά ενός ελλείμματος € 100.000.000 ($ 135,690,000), όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του στις αρχές του 2011, ο Μπουτάρης με βάση τον προϋπολογισμό της πόλης, αναβίωσε τον τουρισμό και χτύπησε τη διαφθορά  είναι ένα από τα σχόλια της « Huffington Post» εκθειάζοντας τα έργα και τις ημέρες του εβραιοτουρκόφιλου δημάρχου Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...