Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Δεν γλυτώνουμε εύκολα από το ….τρίο μούτζες.



Στο πρόσωπο του μπάρμπα ναι σε όλα Φώτη Κουβέλη φέρεται να συγκλίνουν ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Σαμαράς και ο Βενιζέλος ως την προσφορότερη επιλογή για την εκλογή του Προέδρου της Ελληνογερμανικής Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής της Κυριακής, ο Σαμαράς έχει πλέον ως «σταθερά» στον πολιτικό του σχεδιασμό την πρόταση προς τον  Κουβέλη και μένει σταδιακά να οικοδομηθούν τα βήματα ώστε αυτή να είναι δυνατόν να έχει θετική ανταπόκριση.
Τα βήματα δεν είναι άλλα από την δήθεν απεμπλοκή της χώρας από το Μνημόνιο, τη διευθέτηση με νέους τόκους του ελληνικού χρέους και την αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής στην κατεύθυνση των εικονικών φοροελαφρύνσεων και της υπανάπτυξης, τα οποία ο πρωθυπουργός εκφράζει βεβαιότητα ότι θα επιτευχθούν στην επερχόμενη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
Όπως αναφέρεται, εάν η Αθήνα διασφαλίσει αυτήν τη μεγάλη στροφή οριστικής εξόδου από τη μεγαλύτερη μεταπολεμική κρίση, ο Μπάρμπα Κουβέλης δεν θα έχει λόγους να αρνηθεί την πρόταση να κατευθυνθεί στο ύπατο γλαστρο-αξίωμα. Εξάλλου έχει δείξει καλά δείγματα υπακοής στην Γερμανική επικυριαρχία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...